FOTO by Next / Instagram @inspiredtoinvite

Dekor

Simpatičan Flamingo bokal za čarobne arome osvježavajućih koktela

Daria Lovrić 12. svibnja 2022.

Hitno nam treba jedan pool party! Hitno!

Temperature iz dana u dan drastično rastu, a mi se još nismo pravilno prilagodili – pitamo se je li vrijeme za sandale i ljetne haljine te hoće li nam ipak navečer biti hladno?

Neki još nisu svjesni da temperatura u podne doseže 30 stupnjeva, dok su se drugi pomirili s naglom promjenom vremena i već se vikendom „brčkaju“ u obližnjim toplicama.

Maštajući o toplom vikendu, vrijeme u uredu smo iskoristili za pronalazak rekvizita s kojima ćemo otvoriti sezonu velikih vrućina, ekipnih večernjih druženja po terasama i pool partyja.

Preferirali više bezalkoholna pića poput limunade i drugih cijeđenih sokova ili popularna ljetna pića kao što su gin-tonic, Hugo, Margarita i Aperol, vrč je obavezan dodatak svakom happeningu.

Pinky Gin sa šljokicama je must-have za “girls night out”

Kao pravi domaćini budućih ljetnih tuluma pronašli smo šarmantan ružičasti Flamingo bokal u kojem ćete miješati pića od kojih će vašim gostima zaplesati okusni pupoljci.

Megapopularan Flamingo već se nekoliko godina pojavljuje u ljetnom periodu gdje god da pogledamo. Viđamo ga na plažama, bazenima i partyjima kao dekoraciju. Pojavljuje se kao luftić, kao print na ručnicima za plažu, čašama, slamkama i balonima.

Mega Flamingo luftić u pink boji za 6 osoba

S vremenom je postao simbol ljeta i lude zabave i upravo smo se zato razveselili kad smo vidjeli ovaj šarmantan bokal u ponudi brenda Next. Oduševljeni cijenom i njihovom brzom dostavom požurili smo i izdvojili za njega 115 kuna.

Ako je i vas uspio očarati, možete ga naručiti ovdje kako bi stigao na vrijeme!