Šime Vrsaljko još uvijek slama srca obožavateljica!

Engineer 26. srpnja 2018.

Nakon samo četiri dana Šime je opet objavio fotografiju sa suprugom Mateom

Prije Svjetskog prvenstva Šime Vrsaljko nije gajio odnose prema društvenim mrežama. Dejan Lovren pokazao mu je sve čari društvenih mreža i od tada našem reprezentativcu Instagram je postao hobi.

Tijekom prvenstava Šime je podizao svoju reputaciju i malo po malo došao je do titule najprivlačnijeg nogometaša u našoj reprezentaciji. Obožavateljice su u kontinuitetu gubile dah na svakodnevne Šimine objave na Instagramu, ali hladan tuš uslijedio je kada je Šime na svoj profil postavio sliku sa svojom suprugom Mateom.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

“Snovi pali u vodu”, “Šime, slomio si mi srce na 150 komada”, “Tuga me ubija”, “Suza krene”, “Drago mi je zbog njega, ali mi je žao mene”, “Neću moći spavati od ljubomore” samo su neki od komentara razočaranih obožavateljica.

View this post on Instagram

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Nije prošlo par dana, a Šime je opet objavio fotografiju na kojoj uživa u večeri sa svojom suprugom Mateom. Brijačnica Mr. Razor pobrinula se za njegovo lice te možemo primijetiti urednu bradu i sjajne kovrče. A svakako moramo pohvaliti i zanosnu suprugu Mateu.