Natur

Silvan Cosmetics – domaća proizvodnja uvrštena u izdanje kultne modne Biblije Vogue!

Viktoria Mikulić 09. svibnja 2019.

Prirodna kozmetika koja promovira bogato naslijeđe Dalmatinske Zagore te pritom stvara dizajnerski brend!

Silvan Cosmetics – Posljednjih godina na tržištu se pojavilo pregršt kozmetike za njegu lica i tijela, no ono po čemu ih razlikujemo su upravo njihovi sastojci. Složili bismo se s uzrečicom da prava ljepota dolazi iznutra, no također i korištenje visoko kvalitetnih proizvoda itekako doprinosi zdravlju naše kože.

Silvan Cosmetics

Ponosni smo što često promoviramo domaću proizvodnju, a posebno kada je ista dostojna svjetskih razmjera. Silvan Cosmetics prirodna je kozmetika čiji su proizvodi napravljeni ručno od najkvalitetnijih sastojaka, a ista je uvrštena u britansko izdanje kultnog časopisa Vogue. Osim toga, ambalaža im je u potpunosti biorazgradiva.

Pakiranje načinjeno od sjemenka divljeg cvijeća kasnije se u cijelosti može posaditi.

Unutar raskošnog asortimana mogu se pronaći sljedeći prirodni proizvodi:

1. BLACK & PURE, sapun od aktivnog ugljena s eteričnim uljem čajevca – za čišćenje lica.

Silvan Cosmetics

2. SEA NYMPH, sapun od kokosa s morskom soli i jojobom – idealan kao piling prilikom tuširanja.

Silvan Cosmetics

3. MED I MLIJEKO MOSORA, suvenir Dalmatinske Zagore čiji sastojci podsjećaju na blagodati prirode koje možete vidjeti pod nebom ispod Mosora: kozje mlijeko, med od drače, eterično ulje lavande. Vizualni identitet pakiranja predstavlja jedinstven spoj tradicionalnih etnografskih motiva i suvremenog dizajna. Proizvod nastao u suradnji s TZ Dugopolje i LAG „Zagora“.

Silvan Cosmetics

4. BISERI JADRANA – kuglice za kupanje. Prekrasan suvenir nastao u suradnji s odličnom ekipom koja stoji iza solane u Ninu te se proizvodi specijalno za njih pod brandom „Solana Nin“.

U sklopu kampanje Vogue’s Beauty Secrets razvila se suradnja s britanskim izdanjem kultnog časopisa Vogue, čiji je primarni cilj upoznati publiku od oko 4 milijuna ljudi s vrhunskim brendovima diljem svijeta. Kampanja se odvija i u sklopu tiskanog izdanja Voguea i na njihovim web stranicama https://www.vogue.co.uk/gallery/vogue-retail-beauty-wellness.

Silvan Cosmetics

Ovaj marljiv tim otkrio nam je dojmove svog cijenjenog postignuća: „Veliko je priznanje vidjeti da vam brand kojeg stvarate zadnje 3 godine osvane u Vogueu – modnoj Bibliji te najutjecajnijem i najvažnijem magazinu po pitanju suvremenih trendova. To samo još jedna potvrda naše vizije, kvalitete i rada koji se krije iza svega. Silvan je jedan u potpunosti zaokružen brend koji spaja ljubav prema povijesti i želju za očuvanjem kulturne baštine s idejom o promicanju održivog razvoja. Silvanovo pakiranje vas iznenadi 2 puta: prvo kada shvatite da je vizualni identitet pakiranja inspiriran motivima bogate hrvatske kulturne i folklorne baštine, a potom kada shvatite da će u potpuno doslovnom značenju iz jednog takvog pakiranja niknuti cvijeće.„

Silvan Cosmetics

Nadalje, Silvan Cosmetics jedan je od projekata odabran između 5 pobjednika natječaja „Odvažna“ u sklopu kojeg su Ikea i Mastercard u suradnju sa Zakladom Solidarna i HR PSOR dodjeljivali bespovratna sredstva u svrhu osnaživanja ženskog poduzetništva.

Silvan Cosmetics

Važno je spomenuti i kolaboraciju s Waste Free Planet edukacijskom platformom čija je glavna funkcija promicanje održivosti i života bez otpada. Sjedište im je u Australiji te imaju 196K pratitelja na Instagramu. O ovom domaćem brendu nedavno je izašao članak u prvom izdanju njihovog online časopisa gdje su još jednom uspješno predstavljeni međunarodnoj publici.

Silvan Cosmetics

Sva ova postignuća zasigurno su dodatan vjetar u leđa ovoj jedinstvenoj domaćoj proizvodnji za koju ne sumnjamo da će veoma brzo osvojiti i svjetsko tržište.
Ako su i vas jednako osvojili Silvan Cosmetics proizvodi, svakako posjetite njihovu službenu web stranicu te odaberite najbolje za sebe. Također za sve aktualnosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#najprirodnija IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Silvan Cosmetics, jednu sretnicu nagradit ćemo s 3 prirodna sapuna: Sea Nymph, Black & Pure te Med i mlijeko Mosora. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 3 prirodna sapuna s potpisom domaćeg brenda Silvan Cosmetics je Tea Dragičević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Silvan Cosmetics