Silhouette Soft niti za pomlađivanje lica

Viktoria Mikulić 10. siječnja 2017.

Tretman Silhouette Soft koncima je idealan za zatezanje kože na licu,vratu,definiranje linije donje čeljusti, te ukoliko imate spuštene obrve.

Pomlađivanje lica Labar Poliklinika – Silhouette Soft je nova metoda kojom se zateže koža na licu ili vratu,a moguće je i podizanje obrva, zatezanje kože na nadlakticama, natkoljenicama i trbuhu. Svakim danom otkrivaju se nova područja za primjenu ovog  revolucionarnog postupka koji u velikoj mjeri, kod pomno odabranih pacijenata, zamjenjuju face lifting.

Silhouette soft niti napravljene su od polilaktične kiseline (PLA),a u sebi imaju dvosmjerno ugrađene konuse koji se usidre u potkožnom masnom tkivu i imaju dvojaku ulogu. Prva uloga je samo zatezanje kože na licu, a druga poticanje stvaranja vlastitog kolagena. Rezultati tretmana vidljivi su odmah, a pojačavaju se kroz sljedeća 3-4 mjeseca. Učinak traje od 18-24 mjeseca. Pomlađivanje lica Labar Poliklinika.

Tretman Silhouette Soft koncima je idealan za zatezanje kože na licu,vratu,definiranje linije donje čeljusti, te ukoliko imate spuštene obrve.

Na tržištu postoje Silhouette Soft konci sa 8,12 ili 16 konusa, ovisno o regiji koju želimo tretirati. Postupak uvođenja Silhouette Soft konaca je jednostavan, obavlja se u lokalnoj anesteziji i traje od 30-45 minuta (ovisno o regiji koju se tretira, te broju konaca koji se uvode).

Sam tretman je potpuno bezbolan, a nakon obavljenog zahvata pacijenti se odmah mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

U Poliklinici Labar već godinama rutinski obavljamo ovaj zahvat, a u srpnju 2014. godine pod vodstvom prof. Roberta Pizzamiglia, plastičnog kirurga iz Italije, vodećeg svjetskog stručnjaka u primjeni ove metode, održali smo edukacijski tečaj za liječnike iz Hrvatske sa „hands on“ radionicom.

 

Indikacije za uvođenje Silhouette Soft konaca:

  • Spuštena koža srednjeg dijela lica;
  • Opuštena koža u liniji donje čeljusti
  • Spuštene obrve;
  • Umjerena opuštenost kože vrata

Kontraindikacije za uvođenje Silhouette Soft konaca:

  • Višak kože na području donje čeljusti uzrokovan debljinom kože;
  • Višak kože uzrokovan starenjem i atrofičnom  kožom;
  • Atrofična koža i nedostatak potkožnog masnog tkiva.

 

Ulica Nikole Tesle 12b

23000 Zadar, Hrvatska

tel.023/306-005

info@poliklinika-labar.hr