FOTO by PR

Elegant

Signorina Libera – novi ženstveni miris unutar Ferragamo linije

PR 22. veljače 2023.

Elegancija cvijeća, stopljena sa zadovoljstvom talijanskog gurmanskog dodira

Signorina je talijansko ime koje znači ‘mlada žena’. Elegantna i puna života. Poglavlje za poglavljem, kolekcija je obogaćena sofisticiranim mirisima koji predstavljaju višestruke aspekte moderne Signorine privlačeći širu publiku žena.

Autentičan simbol neraskidive veze koja povezuje sve mješavine i emocije Signorine. Elegancija cvijeća, stopljena sa zadovoljstvom talijanskog gurmanskog dodira.

ŽIVAHNA ŽENSTVENOST

Ona je razigrana, sunčana i energična žena, koja ima jedinstven način života i slijedi svoj put.

SLOBODNA, ŽIVAHNA, ENERGIČNA, RAZIGRANA

“Radilo se o hvatanju autentičnog sjaja Ferragamo žene. Započeo sam s energičnim sočnim i začinjenim gornjim dijelom kako bih izrazio onu početnu intrigu, dok srednje note donose dubinu i privlačnost bogatog irisa, ruže i zaraznog ružičastog šećera. Mošusne odvažne note dodaju malo senzualnosti, ali istinskog potpisa kako bi se ona izdvojila iz gomile.” Jérôme Epinette, Parfumer u Robertetu.

Energične sočne i pikantne gornje note, kojem bogati iris i ruža donose dubinu i privlačnost. Zarazni ružičasti šećer i mošusne hrabre note dodaju malo senzualnosti, ali istinskog potpisa kako bi se istaknula iz gomile.

  • GLAVA: BARŠUNASTA KRUŠKA, KALABRIJSKI BERGAMOT, ELEMI
  • SRCE: TALIJANSKI MASLAC OD IRISA, APSOLUT RUŽE, NEKTAR ŠLJIVE
  • BAZA: DRVO KAŠMIRA, AMBROKSAN, RUŽIČASTI ŠEĆER

Miris je dostupan u Martimex, Muller i Douglas parfumerijama i na: https://martimex.hr/proizvod/signorina-libera-eau-de-parfum/ .