Modni dodaci

Sidro kao zaštitni znak ljetne kolekcije poznate Ive Viljevac!

Viktoria Šafranić 19. svibnja 2017.

Dizajnerica nakita Iva Viljevac pripremila je minimalističku kolekciju nakita koji cijelo ljeto nećete skidati

Svi modeli narukvica, ogrlice i naušnice unutar „Total anchor“ kolekcije dolaze u 3 varijante: srebrnoj, srebrnoj s 24 karatnom pozlatom i srebrnoj s 24 karatnom rozom pozlatom. Osim kvalitetnih privjesaka od srebra, liniju upotpunjuje poludrago kamenje u raznim bojama. Ova kolekcija ne poznaje ograničenja – namijenjena je i ženama i muškarcima, svim uzrastima i nosiva je u svakoj prilici.

„Prilikom razrađivanja dizajna i same izrade nakita pažnju sam pridala svakom detalju. Ideja je bila napraviti ne samo ljetni „it“ komad nakita, već kvalitetan, dugotrajan i elegantan komad nakita koji ćete nositi cijele godine. Što god iz kolekcije izabrali to će vas podsjećati na ljetne dane, more i sol u kosi.“ Sretna dobitnica naušnica u obliku sidra je Nataša Špoljarić. Čestitamo i molimo da nam se javi s podacima i bojom koju želi na viktoria@elegant.hr!

Nakon nekoliko uspješnih godina rada iza sebe te širenja po domaćem i inozemnom tržištu, dizajnerica Iva Viljevac ovom je kolekcijom učinila odmak i uspješno spojila „fine“ i fashion“ u svijetu nakita.

Cijelu ponudu nakita iz nove “Total anchor” i prijašnjih kolekcija možete pogledati i naručiti putem službene Facebook ili Instagram stranice.

#usidrena IGRA DARIVANJA

U suradnji s Iva Viljevac Fashion Jewelry, jednu sretnicu nagradit ćemo s naušnicama koje dolaze u tri varijante, a dobitnica će moći sama izabrati boju. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.