FOTO by IMDb

Film

“She’s all that” postaje “He’s all that”! Pogledajte trailer…

admin 29. srpnja 2021.

Radnja je slična, samo su spolovi zamijenili uloge

TikTok zvijezda s preko 60 milijuna pratitelja postala je glavna zvijezda filma “He’s all that” koja stiže ovog ljeta na Netflix. Addison Rae slavu je “isklesala” na popularnoj društvenoj mreži TikTok i sada je spremna za svoj glumački debi na velikim ekranima.

Svi znamo film i radnju “She’s all that” s Freddie Prinze Jr. i Rachael Leigh Cook, a sada je vrijeme za film u kojem spolovi mijenjaju uloge.

Nakon što ga je napustila djevojka zbog razmažene MTV-jeve zvijezde Zack mora naći djevojku za maturalnu noć. Sa svojim najboljim prijateljom skuje okladu da će od najružnije djevojke učiniti kraljicu noći. Jedino na što nije računao je da će se zaljubiti u nju.

U ovom remakeu stvar je vrlo slična. Influencerica specijalizirana za makeover napravi okladu da će transformirati najnepopularnijeg učenika u kralja maturalne večeri.

Addison je na svom Instagram profilu već oživjela svoj lik dajući velike zahvale osobama koje su joj pružile ovu priliku.

Rachael Leigh Cook glumica je iz originalnog filma, samo što će ovaj put imati nešto drugačiju ulogu, dok je ulogu “šmokljana” koji je spreman za transformaciju dobio Tanner Buchanan.

Film će se prikazivati na Netflixu, 27. kolovoza, a svi vi koji ste uživali u filmskom klasiku is 1999. vjerujemo da vas ova romantična komedija neće razočarati.