Shanaelle Petty nova je Miss Universe Hrvatske

Antonija Andabak 29. travnja 2017.

Shanaelle Petty iz Slavonskog Broda sinoć se okrunila titulom Miss Universe Hrvatske i titulom Miss simpatičnosti

Miss Universe Hrvatska – Shanaelle Petty (19) iz Slavonskog Broda sinoć se okrunila titulom Miss Universe Hrvatske i titulom Miss simpatičnosti. Karizmatična  Slavonka je ambiciozna djevojka koja je srednju školu završila u Americi, a interes pokazuje za raznovrsne stvari, od šivanja pa sve do fizike.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka koja je ponijela lentu Miss fotogeničnosti zahvaljujući najvećem broju glasova fanova koji su tu titulu birali  putem službene Facebook stranice.

Miss Universe Hrvatska

Večer su svojim pjesmama glamuroznom učinili  Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. Bivše missice došle su podržati prestižan izbor i udijeliti pokoji savjet novopečenoj Miss Universe.

Ekskluzivno za portal Elegant.hr, prelijepa i vidno uzbuđena Shanaelle otkrila nam je kako ju nakon srednje škole završene u Americi zanima smjer matematike ili fizike, a sada ima priliku upisati smjer matematike i statistike na prestižnoj Zagrebačkoj školi za ekonomiju u management čiju je stipendiju za školovanje dobila osvojivši titulu Miss Universe Croatia i time sebi zagarantirala vrhunsko obrazovanje.

Miss Universe Hrvatska

Simpatična missica priznala nam je kako se ni u snu nije nadala pobjedi, još uvijek ne vjeruje da je upravo ona osvojila titulu Miss Universe Croatia jer kako kaže, na natjecanje je došla posve opušteno, očekujući dobro druženje s djevojkama. “Ovo je bilo prelijepo životno iskustvo“, rekla je Shanaelle.

Druženje s djevojkama ostat će joj posebno lijepo u sjećanju, na pripremama su se zbližile, razmjenjivale osobne priče, a za svoju cimericu kaže da će ostati prijateljice do kraja života. Kroz smijeh nam je spomenula kako je na pripremama naučila trik kako nositi teške naušnice  koje su posljednji krik mode, no neka to za sada ostane njena mala tajna!

Miss Universe Hrvatska

U jednogodišnjem mandatu dat će sve od sebe da uspješno uskladi obaveze koje ima kao Miss Universe Croatia sa svojim privatnim obavezama,  ne zna što je sve čeka ali je spremna preuzeti odgovornost i zadacima pristupiti najbolje što umije.

Za kraj, na pitanje da čitateljicama portala Elegant.hr otkrije jedan beauty secret, nasmiješila se i rekla da su je oduvijek učili da je osmijeh ono najljepše na svakome. „Možeš se uređivati dva sata, biti namrgođen i ništa nemate od toga, a zapravo je dovoljan osmijeh da ti ozari cijelo lice“ rekla nam je divna Shanaelle Petty.