FOTO by Instagram/ @shakira

Poznati

Shakira preko vikenda napravila drastičnu promjenu boje kose!

Antonija Andabak 08. veljače 2021.

Ovu je boju kose zadnji put imala prije gotovo dvadeset godina!

Čini se da nas je kolumbijska pjevačica počastila jednom od najdrastičnijih transformacija od početka 2021.godine iz miljea poznatih “faca“.

44-godišnja pop zvijezda odlučila je svoju, do sada smećkastu boju kose prošaranu svijetlim pramenovima, obojiti cijelu u crvenkasto-ružičastu nijansu koja najviše naginje na maraschino cherry boju: Vibrantnu boju koja odgovara vatrenom temperamentu Shakire!

Pjevačica hita “Waka Waka” otkrila je svoj novi look putem društvene mreže Instagram gdje je ispod fotografije na kojoj zavodljivo pozira napisala: “Voilà!”.

Ubrzo nakon toga, stiže snimka na kojoj koristi Dyson Airwrap uređaj za sušenje i stiliziranje kose kojim je ukrotila svoje bujne kovrče i koji bismo, kada vidimo kako jednostavno rukuje njime, najradije jedan imali u svojoj kolekciji uređaja za oblikovanje kose!

Istinski obožavatelji Shakire znat će da ovo nije prvi njen izlet u vibrantno crvenu boju. Kolumbijska pjevačica sličnu je nijansu imala 1999. tijekom svog nastupa na MTV Unplugged-u, a potom 2002. na naslovnici svog albuma Grandes Exitos.

Odjeljak za komentare preplavljen je nostalgičnim porukama poput “MTW Unplugged vibes“, “#flashback to 1999.”. I “Old school Shak!”.

Pjevačica nije otkrila tko je kreator njene nove boje, no tko god je odredio nijansu i realizirao Shakirin novi look, svoj je posao obavio sjajno!

Nadamo se da će Shakira svoj vatreni look zadržati što duže!