FOTO by Sinsay

Dekor

Sezonu kuhanog vina otvaramo sa Sinsay šalicama od 23,90 kuna!

Viktoria Mikulić 30. rujna 2022.

Tko je za šalicu kuhanog vina, s klinčićem i štapićem od cimeta?

Gotovo svatko ima svoju najdražu šalicu koju ne dijeli s nikime. Koliko god voljeli svoje ukućane, ta šalica nam predstavlja sveti gral koji je nedostupan za sve oko nas. Za nekoga šalica ima posebno značenje zbog osobe koja ju je darovala, nekima je najomiljenija ona s određenim printom, dok će neki sreću pronaći u šalici koja je uz njih od malenih nogu.

sinsay šalice

Neovisno o tome zbog čega je toliko volite, svi smo nostalgični kada je riječ o šalici iz koje ispijamo prvu jutarnju kavu.

sinsay šalice

Naravno, to ne znači da oni koji ne vole kofein nemaju svog favorita, jer se iz istih isto tako može uživati u čaju, kakau ili vrućoj čokoladi, kao i u kuhanom vinu ili ginu.

sinsay šalice

Sinsay šalice sa zlatnim rubom izgledaju skupocjeno!

sinsay šalice

Modeli koje smo izdvojili dolaze iz Sinsaya i već smo nekoliko puta pisali o ovim najprodavanijim šalicama sa zlatnim rubom. Izgledaju uistinu originalno i krase ih šarmantne boje, a sada se pojavilo još nekoliko novih nijansi kojima nismo mogli odoljeti.

sinsay šalice

Neodoljiva plava boja šarmirala nas je na prvu, kao i siva, baby roza, smaragdno zelena i žuta. Zašto su ove šalice toliko jedinstvene ako slične možemo pronaći na mnogobrojnim mjestima? Zbog nevjerojatnih cijena koje se kreću između 23,90 kuna do 25,90 kuna.

sinsay šalice

Mi ne kupujemo jednu, već cijeli set jer ih se isplati imati u svojoj kuhinji, posebno kada vam dođu dragi prijatelji s kojima volimo nazdraviti, a koji zasigurno neće ostati ravnodušni na ove chic primjerke. Također, ove jeseni kavu ćemo staviti u drugi plan, a iz istih ispijati najdraže kuhano vino, s klinčićem i štapićem cimeta.