FOTO by Mango / Instagram @mquiseofficial

Moda

Sezona dolčevita je tu! Mango ima must-have primjerke za svaki dan

Krešimir Šustić 23. listopada 2020.

Donosimo 10 upečatljivih modela pletenih haljina i džempera...

Jesensko/zimska kolekcija i ove godine je donijela neke od najvećih trendova u modni svijet kojima se uvijek s radošću vraćamo i dodajemo u dnevne i večernje kombinacije.

Svijet obuće su preuzele gležnjače, visoke i combat čizme, pletene papuče, dok među odjevnim predmetima opet imamo prilike vidjeti popularne obostrane jakne, kapute i pletene komade.

S obzirom na to da se temperature još uvijek nisu spustile blizu nule, naši će se stajlinzi još kratko vrijeme bazirati na slojevitom odijevanju.

Dok čekamo da gradskim ulicama zavladaju magla, mraz i pahulje snijega, naše ormare ćemo napuniti stvarčicama koje će svaki naš izlazak učiniti bezbrižnima.

U potrazi za prikladnim novitetima, naš modni radar nas je odveo na stranice high street brenda Mango kako bi pomno odabrali primjerke koji će nam pomoći da se izborimo s niskim temperaturama.

Pronašli smo pregršt pletenih artikala u toplim, pastelnim i zavodljivim bojama s dodatkom popularne dolčevite, koja se smatra must-haveom u periodu koji nas uskoro očekuje.

Haljine ćemo kombinirati s čizmama i gležnjačama u elegantnim i poslovnim izdanjima, džempere i pulovere uz omiljeni par traperica i suknje za casual outfite bez greške.

U nastavku donosimo galeriju fotografija u kojoj možete pronaći naših 10 favorita bez kojih jednostavno ne možemo zamisliti najhladnije godišnje doba u godini.