FOTO by IMDb

Film

Sex/Life – ovaj tjedan napokon gledamo nove uzbudljive epizode!

Daria Lovrić 27. veljače 2023.

Jedva čekamo saznati kako će se rasplesti naš omiljeni ljubavni trokut!

Prošlo je više od godinu i pol otkako smo posljednji put uživali u ljubavnim zavrzlamama Sarah Shahi, Mikea Vogela i Adama Demosa i sada, nakon dugo čekanja, napokon možemo reći da nas još nekoliko dana dijeli do novih epizoda.

Moramo priznati da ne možemo dočekati gledati omiljene glumce koji će uskočiti u svoje stare uloge, ali i upoznati neke nove. Uzbudljiva prva sezona završava šokantnom scenom u kojoj se Billie vraća Bradu i sugerira da imaju aferu unatoč tome što se pomirila i što je još uvijek u braku s Cooperom.

Sex/Life – vrlo brzo gledamo 2. sezonu

Trailer za drugu sezonu počinje njezinim riječima: „Jedna od najvažnijih odluka koje ćete ikad donijeti je s kim ćete provesti život.“ I to je odluka koju Billie još uvijek pokušava shvatiti i u drugoj sezoni.

U traileru također upoznajemo novog muškarca u njezinom životu, stoga vjerujemo da će se ljubavni trokut proširiti, možda ne samo u njezinom slučaju.

Druga sezone uzbudljive serije na Netflix stiže u četvrtak, 2. ožujka i vjerujemo da ćemo ju pogledati u jednom vikendu.

Podsjetimo, hit serija bazirana je na knjizi „44 Chapters About 4 Men“ i prati mamu iz predgrađa Billie Connelly (Sarah Shahi) koja je ušla u ljubavni trokut između svog pouzdanog supruga Coopera (Mike Vogel) i svog bivšeg dečka Brada Simona (Adam Demos). Dok se prisjeća svojih divljih i mladenačkih dana u New Yorku s Bradom, ona bilježi strastvene trenutke.