FOTO by IMDb

Film

Sex/Life – nova strastvena serija koja je ovih dana zaokupila Netflix gledatelje!

Viktoria Mikulić 30. lipnja 2021.

Priča o nezadovoljnoj ženi koja duboko u sebi žali za mladošću...

Sex/Life je američka dramska televizijska serija koju je za Netflix producirala Stacy Rukeyser. Serija je adaptacija romana “44 poglavlja o 4 muškarca” BB Eastona, a premijerno je izvedena 25. lipnja 2021. Osam epizoda držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja…

U ovoj vrućoj i napetoj dramskoj seriji u glavnom je fokusu nesretna žena koja se pita kako bi njezin život izgledao da je krenula drugačijim putem.

Udana mama i domaćica iz Connecticuta, Billie Connelly (Sarah Shahi) čezne za slobodnijim godinama svoje mladosti.

Njezne misli kolaju između ljubavi koju osjeća za svog vjernog supruga Coopera (Mike Vogel) i privlačnosti za kojom žudi od strane bivšeg dečka Brada Simona (Adam Demos).

Ona započinje pisati svoj dnevnik u kojem opisuje nezaboravno seksualno iskustvo s bivšim dečkom. Njezin suprug ubrzo pronalazi dnevnik i na početku to ne izgleda tako kobno, već ga isto potiče da se još više potrudi oko njihovog braka. No vrlo brzo njihov odnos postaje klimav…

U posljednjoj epizodi Billie ponovno oživljava ljubavni trokut odlazeći posjetiti Brada. Serija postavlja pitanje: Što ako Billie nikad ne mora birati između Coopera i Brada?

Je li moguće da Billie zadrži oba muškarca u svom životu? Morat ćemo pričekati 2. sezonu da bismo to saznali.