FOTO by H&M / IMDb

Moda

Sex Education X H&M – torba koju će svi fanovi serije imati!

Mia Vodopija 27. kolovoza 2021.

U iščekivanju nove sezone, možemo kupiti ovu torbu koju bi odobrila i Maeve!

Serija Sex Education je postala legendarna serija Netflixa, najpopularnije streaming platforme i produkcijske kuće. Gotovo je nemoguće naći osobu koja ne zna tko su Otis, Maeve i Eric!

U prvoj sezoni serije Otis i Maeve osnovali su školsku seksualnu kliniku kako bi iskoristili znanje njegove majke, seksologinje Jane, da pomognu mladim tinejdžerima sa savjetima o seksu.

U drugoj sezoni, mogli smo vidjeti Otisa kako se suočava s ljubavnim svijetom, kada je započeo vezu sa svojom prvom djevojkom Olom. No, stvari nisu bile jednostavne jer je i dalje razmišljao o zategnutom odnosu s Maeve, prema kojoj gaji osjećaje.

Foto by: IMDb

Znamo da se veselite trećoj sezoni baš poput nas i da ne možete dočekati 17. rujna kada se stara ekipa vraća. Koje dogodovštine ih čekaju, hoće li Maeve prestati mrziti dečke, hoće li Eric i Adam i dalje biti hrabri i zaljubljeni?

Hoće li Otis napokon pronaći sreću i time konačno postići unutarnji mir?

17,99 €

Dok čekamo omiljenu nam seriju, u međuvremenu možemo kupiti par stvari kojima dajemo do znanja da smo veliki fanovi Sex Education serije.

Švedski modni gigant, H&M, i Sex Education udružili su snage izdavši ovu zanimljivu torbu koja se može nositi na ramenu ili preko tijela.

17,99 €

Torbu, koju bi Maeve odobrila, možete nositi uz traperice, tajice, suknju, pulover, hudice i duge majice. Tenisice, gležnjače u tamnim bojama ili marte bile bi odličan ‘šlag na kraju’ ovog buntovnog outfita.

17,99 €

Ako volite Maeve, nemojte zaboraviti naručiti svoju torbu OVDJE.