FOTO by Netflix

Film

Sex Education: sve dolazi kraju u dugoočekivanoj posljednjoj 4. sezoni

admin 14. rujna 2023.

Upravo je stigao i trailer, a kroz par dana dolazi i nova sezona...

Netflix je upravo objavio trailer za četvrtu, ujedno i posljednju sezonu serije Sex Education. Svi ljubitelji ove serije nove epizode čekaju nešto duže od očekivanog tako da je hype, koji je vladao u prve tri sezone, nekako splasnuo.

Sex Education četvrta sezona trailer
Foto: Netflix

Kako god, Asa Butterfield vraća se kao Otis Milburn – srednjoškolac koji je bio na vrhuncu svoje karijere kao seksualni terapeut svojim kolegama iz razreda, ali ga je taj posao doveo u niz neugodnih situacija iz kojih je, nadamo se, izvukao pouke.

Nakon što se godinama nisu mogli spojiti, Otis i Maeve konačno su postali par, ali kao što je prikazano u traileru, Otis se još uvijek osjeća nesigurno, što scena sa slanjem eksplicitnih fotografija i potvrđuje. Njih dvoje samo su jedan od parova Moordale High škole koji su se našli u kompliciranim situacijama i čiji je ljubavni život na iskušenju.

Sex Education četvrta sezona trailer
Foto: Netflix

Čini se da Eric istražuje nove ideje i počinje sve manje brinuti o tome što drugi misle o njemu i njegovoj seksualnoj orijentaciji, a koliko je vidljivo u traileru izgleda da je upoznao novog prijatelja.

Sex Education četvrta sezona trailer
Foto: Netflix

Učenici Moordale Higha imat će težak izazov pred sobom, a njihovi odnosi i akademski život trenutačno se čine iznimno kompliciranima. Dobar dio serije fokusirat će se i na neizostavnu Jean Milburn koja je nedavno dobila novo dijete i kao samohranoj majci neće joj biti nimalo lako.

Sve je spremno za posljednju sezonu koja s prikazivanjem kreće 21. rujna.