FOTO by Netflix

Film

Sex Education: Netflix izbacio trailer za 3. sezonu

admin 07. rujna 2021.

Još 10 dana...

Ljubitelji serije Sex Education uskoro će doći na svoje jer za 10 dana kreće treća sezona. Kako bi nam još malo zagolicao maštu Netflix je danas na svojim kanalima pustio novi trailer kako bi nas još više pripremio na ono što nas čeka.

U novoj sezoni napetost između Otisa i Maeve kontinuirano raste, a sve je povezano s glasovnom porukom u kojoj joj je priznao da mu se sviđa. Mix međusobnih odnosa između Maeve i Aimee, Otisa i Erica te ‘friški’ odnos između Erica i njegovog bivšeg nasilnika Adama stavljeni su u centralnu poziciju radnje.

Iako se serija zove “Spolni odgoj” u prve dvije sezone mogli smo jasno zaključiti da unutar serije ima svega osim odgoja, a nimalo drugačije neće biti i u trećoj sezoni.

Eric i Adam su sada službeno zajedno, ali se moraju nositi s teškoćama Adamove internalizirane homofobije, kao i s vanjskom napetošću koja vlada oko njih. Jemima Kirke pridružit će se glumačkoj ekipi kao nova “Moordale School” ravnateljica u liku gospođice Haddon.

Njezina je zadaća da dovede učenike u formu i spriječi sve seksualne smicalice koje se obično događaju.

Gospođica Haddon također uvodi obavezu nošenja školske uniforme, ali učenici nisu zadovoljni ovom odlukom i nastaju problemi. Ono što će nam nedostajati je količina pojavljivanja Otisove mame u seriji, jer prema prvim informacijama govori se da će se pojavljivati slabo.

Svi originalni glumci pojavljuju se i u novoj sezoni, a Jason Isaacs pridružuje im se kao Peter Groff, stariji brat bivšeg ravnatelja gospodina Groffa.

S prvim emitiranjem 2019. godine, Sex Education bio je iznimno popularna serija u kojoj je prva sezona imala više od 40 milijuna streamova.

Treća sezona serije “Sex Education” dolazi na Netflix 17. rujna. Spremni smo!