FOTO by IMDb

Film

Sex Education – dolazi nam treća sezona Netflixovog megahita

Mia Vodopija 03. svibnja 2021.

Gledamo nove avanture Otisa, Maeve i Erica...

U prvoj sezoni serije “Sex Education” Otis i njegova prijateljica, potajna simpatija Maeve osnovali su školsku seksualnu kliniku kako bi iskoristili znanje njegove majke, seksologinje Jane, da pomognu mladim tinejdžerima sa savjetima o seksu.

U drugoj sezoni, mogli smo vidjeti Otisa kako se suočava s ljubavnim svijetom, kada je započeo vezu sa svojom prvom djevojkom Olom. No, stvari nisu bile jednostavne jer je i dalje razmišljao o zategnutom odnosu s Maeve, prema kojoj gaji osjećaje.

U međuvremenu, postalo je očito da srednjoj školi Moordale očajnički treba bolji spolni odgoj, gdje Otisova majka Jane dolazi na scenu. Asa Butterfield, koji glumi glavnog lika Otisa Milburna, nedavno je otkrio kako će treća sezona započeti. “Došlo je do vremenskog skoka od kraja druge sezone“, izjavio je za novine The Guardian.

Otis se vratio u školu, ali žonglira različitim stvarima. Odrastao je pomalo i postao bahatiji. Bilo je zabavno prikazati njegovu novootkrivenu karizmu. Ne brinite se, Otis je i dalje svoj i neobičan“.

Produkcija za treću sezonu je započela prošlog rujna nakon kašnjenja zbog pandemije koronavirusa. Netflixov direktor Ted Sarandos potvrdio je da će treća sezona stići u drugoj polovici 2021. Iako za treću sezonu još nije objavljen trailer, Asa je rekao da nas očekuju nove stvari glede Otisove veze s Maeve (Emma Mackey).

Osim pomalo neobičnog Otisa, žilave Maeve i uvijek raspoloženog Erica, u trećoj sezoni također istražujemo zašto je Otis uopće osnovao i vodio svoju seksualnu kliniku.

Je li to bilo samo zato da bi bio blizu Maeve ili možda zato što on zbilja dobiva neku vrstu ispunjenja pomažući kolegama srednjoškolcima?

Na kraju saznajemo da se ekipi “Sex Educationa” pridružila zvijezda serije Girls, Jemima Kirke, kao nova ravnateljica srednje škole Moordale.