FOTO by IMDb

Film

Sex Education 4 – kada se Netflixova uspješnica vraća na male ekrane?

Mia Vodopija 07. prosinca 2021.

Koje dogodovštine će se desiti Otisu i Maeve u sljedećoj sezoni?

Treća sezona Netflixove megapopularne serije Sex Education oduševila je fanove, ali ih je i zaintrigirala. Kakva će biti budućnost učenika Moordale High? U prošloj sezoni vidjeli smo hrpu stvari koje se dešavaju oko ovih srednjoškolaca.

Svi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu Sex Ed-a jer je treća sezona završila na vrlo dramatičan način. Treća sezona Seksualnog odgoja bila je prilično uzbudljiva s mnogim preokretima, koje ne želimo ‘spojlati’ onima koji još nisu pogledali (a planiraju)!

Nadolazeća sezona Sex Ed-a mora odgovoriti na mnoga pitanja poput: Što će se dogoditi studentima srednje škole Moordale ako će ista biti zatvorena? Kakva će biti budućnost Otisa i Maeve?

Što će se dogoditi s Adamovim i Ericovim odnosom? Hoće li se bivši ravnatelj Groff vratiti u Moordale? Pitanja je mnogo, a odgovore ćemo tek dobiti!

Nakon završetka sezone, fanovi su požurivali Netflix da izda obavijest hoće li i kada će izaći nova sezona. Nakon prvotne misterije, Netflix je popustio i prekinuo šutnju te objavio da će izaći četvrta sezona Sex Educationa.

IMDb

Jasno da obožavatelji nisu mogli stati samo na ovome, već su uzbuđeno tražili od kreatora datum izlaska četvrte sezone.

Stoga, zaljubljenice i zaljubljenici u Sex Education, Netflix je potvrdio da će četvrta sezona doći na male ekrane sredinom sljedeće godine 2022.

IMDb

Iako još nisu objavili točan datum izlaska, mi ne možemo sakriti uzbuđenje!