FOTO by Farfetch / Instagram@severina / Jacquemus

Bizar

Severinina dupla štikla & muška dupla cipela

admin 31. svibnja 2024.

Pronašli smo mušku verziju Severininog modnog hita

Početkom mjeseca Severina se pred općinskim sudom u Zagrebu pojavila u zanimljivijoj modnoj kombinaciji, a najviše pažnje privukle su Jacquemus štikle s dvostrukom potpeticom.

Ako netko ima hrabrosti isfurati ovako nešto onda je to popularna pjevačica, a ako se sjetimo da je 2006. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu upravo s pjesmom “Moja štikla” onda ova modna kombinacija ima i svoju pozadinu.

Štikle koje smo pronašli unutar Jacquemus web stranice po cijeni od 850$ predstavljaju pravi izazov za sve fashionistice. Iako bismo ovakvo nešto inače etiketirali kao Bizar, Severina je dokazala da se i bizarno može isfurati na simpatičan način.

Foto: Jacquemus

Kako ne bi samo žene imale priliku svoje outfite oplemenjivati ovakvim modnim dodacima pronašli smo jedan par cipela koji bi se odlično uklopio u čitavu priču.

Radi se o muškim cipelama koje svoj dupli dizajn ne pokazuju na stražnjem djelu kod potpetica, nego na prednjem, što moramo priznati, izgleda za dva levela bizarnije.

Foto: Farfetch

Kako god, očito je duplo IN i nije nemoguće da ćemo uskoro viđati i duple jakne ili traperice. Kada je modna trgovina Farfetch u pitanju ništa nas više ne može iznenaditi, a ove duple cipele samo su posljednje čudo na koje smo naišli.

Foto: Farfetch

I dok ženska verzija Jacquemus štikli košta 850$, muške Comme des Garçons na Farfetch stranici dolazi s cijenom od 3.944 €.