Odjeća

Severina u blještavoj haljini koja oduzima dah!

Viktoria Šafranić 27. kolovoza 2018.

Uvijek nas pozitivno iznenadi modnim odabirom...

Iako se ovih dana drži podalje od javnosti, poznata pjevačica jučer je na svom Instagram profilu objavila fotografije uz koje malo tko može ostati ravnodušan. 46-godišnjakinja zaista izgleda bolje no ikada. Na slici je zablistala u glamuroznoj haljini obasutoj šljokicama s potpisom njujorškog brenda Tibi, čija je cijena vrtoglavih 8.640,00 kuna.

Uz predivnu toaletu otvorenih leđa iskombinirala je jednako upečatljive štikle svjetskog dizajnera Alexandra Birmana s paprenom cijenom od 4.000,00 kuna te jarko zelenu torbu omiljenog brenda brojnih fashionistica – Chloe, koju možete nabaviti za 9.500,00 kuna. Iako si većina nas običnih smrtnika ovakvu garderobu ne može priuštiti i često kažemo da skupe stvari ne moraju nužno biti i lijepe, u ovom slučaju moramo priznati da Severina izgleda impresivno. Frizura je također pun pogodak.

Fotka je snimljena tijekom nedavnog posjeta Sarajevu gdje je prisustvovala kultnom film festivalu te nastupila kao gost na koncertu prijatelja Jale Brata i Bube Corellija.