FOTO by Instagram @severina

Poznati

Severina raznježila pratitelje u bajkovitoj bijeloj haljini nalik vjenčanici!

Mia Vodopija 09. lipnja 2021.

Šetate Maldivima, sunce vas grije, nosite vaše najdraže sunčane naočale i na koga naletite? Na Severinu!

Zamislite da vam netko kaže da će vam platiti godišnji odmor gdje god poželite. Gdje biste otišli? U Dominikansku republiku, na Havaje, na Novi Zeland ili na Maldive?

Maldivi su raj na zemlji. Niz koraljnih otoka s nebeski plavom bojom mora, vječno visokim temperaturama i niskim oborinama, postali su sinonim za sve koji traže odmor na plaži u bilo koje doba godine.

Tamo je vječno ljeto, iako ponekad malo vlažnije. Maldivi su nekako postali sinonim za odlaske na medeni mjesec, sa svojim bungalovima iznad mora ili na samoj pješčanoj plaži.

Međutim, ljubitelji alkohola se neće oduševiti kada čuju da na nekim destinacijama na Maldivima nema alkohola. Ne poslužuje se, ne možete ga kupiti. Dakle, ako možete na odmor bez da vam nedostaje alkohol (nema ni pive!), ovo je istinski raj.

Dakle, šetate Maldivima, sunce vas grije, nosite vaše najdraže sunčane naočale i na koga naletite? Na Severinu! Dobitnica nagrade “Zlatna ptica”, za najtiražnijega izvođača desetljeća u Hrvatskoj, Severina putuje i uživa na jednom od najljepših mjesta s optikom Anda.

Severina nosi bijelu satensku haljinu s velikim bijelim remenom, čija kopčka naglašava njezin vitki struk. Ona odlično izgleda u ovoj haljini s potpisom srpskog brenda Mona, koja izgleda poput vjenčanice. Ne znamo je li i njezin suprug Igor s njom, no ako jest, ovo bi bila savršena prilika da obnove zavjete.

Veselimo se Severininom povratku u Hrvatsku jer znamo da će biti jedna od najvatrenijih navijačica naše repke!