FOTO by PR

Poznati

Severina ove jeseni zrači kao nikada! Otkrivamo i zašto!

PR 13. rujna 2021.

Pozata glazbena diva otkriva najljepši pogled u novoj kampanji Optike Anda...

Modna i pjevačka ikona Severina ovih dana zrači posebnom srećom, a za ljepši pogled na jesen zaslužna je nova kolekcija naočala Optike Anda.

Severina je za ovu jesen pronašla savršen modni dodatak, uokvirila svoj pogled i naglasila važnost dobrog vida na svakom koraku.

Popularnost geek trenda raste iz sezone u sezonu, a prestižne modne kuće transformirale su naočale iz običnog korekcijskog pomagala u must have modni dodatak koji vas osvaja na prvi pogled.

Osim stylish dojma koji dioptrijske naočale pridodaju svakoj kombinaciji, Severina je otkrila da je investicija u kvalitetne naočale uvijek pametna odluka:

 „Svaka investicija u vaše zdravlje je dobra odluka, a tako je i kada je u pitanju zdravlje vaših očiju. Kada tražite destinaciju za najlipši odmor zna se da idete u Split, a kada želite najbolje naočale, idete u moju Andu. Za manje od sat vremena možete napraviti besplatnu kontrolu dioptrije i dobiti gotove dioptrijske naočale izrađene prema vašoj mjeri. Nema meni do moje Ande kada je u pitanju zdravlje očiju!

Svako lice ima svoje idealne naočale, a modni dizajneri su se i ove sezone potrudili da predstave najbolje od trendova u svijetu naočala.

Lanci za naočale, metalic zlatni okviri, cat eye oblici, ombre efekt ili transparentni materijali, razlog su zašto ih volimo.

Prije nego što krenete u shopping, ne zaboravite na godišnju provjeru vida koju možete napraviti svakim danom u najbližoj Anda poslovnici!

#PogledBezGranica