FOTO by Vivre.hr

Dekor

Set za posluživanje s “muzikalnim macama”, pravi je hit za predstojeće blagdane!

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

Svoje kolače i kolačiće sada možete poslužiti na ovom simpatičnom setu!

Sami znate da je posluživanje hrane pola posla ka impresioniranju ukućana i prijatelja koji kušaju vaša jela. Čak i ako vam nešto nije ispalo onako kako ste zamislili, serviranje jela i pića u interesantnim tanjurima i čašama, svakako će poboljšati dojam!

Ako još niste postali pravi Masterchef u kuhinji ili ćete ove godine prvi put raditi kolače po novom receptu, vrijeme je da posegnete za adutom kojeg ćete obožavati vi i oni koji će vaše božićne kolače jesti iz vrlo zanimljivog seta za posluživanje!

Pladanj Xmas – 137,99 kn
Božićni ukras Xmas – 65,99 kn
Pladanj Xmas – 65,99 kn

Na web stranici Vivre.hr pronašli smo dražestan set za posluživanje kojeg smo slobodno nazvali “muzikalne mace” jer je svaki komad oslikan zborom mačaka koji predstavljaju čestitare, spremne da pjesmom prenesu lijepe želje za najsvečaniji blagdan u godini.

Šalica Xmas – 65,99 kn
Držač za papirnate ubruse Xmas – 65,99 kn

Set je doista raznolik, a osim efektnog izgleda, isti je veoma funkcionalan pošto se sastoji od pladnjeva različitih oblika, držača za žlicu, držača za ubruse, zvonca kada valja pozvati ukućane za stol, šalice i staklenke za suhe kolačiće.

Staklenka s poklopcem Xmas – 83,99 kn
Zdjela Xmas – 65,99 kn
Držač za žlicu Xmas – 54,99 kn

Cijena istih sasvim je pristojna pošto se radi o setu izrađenom od kvalitetnog materijala koji će uz pažljivo odlaganje i korištenje izgledati kao nov dugi niz godina. Kako smo spomenuli cijenu i cjelokupan božićni Vivre asortiman, isti možete pogledati na službenoj web stranici.