FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Set od 4 tanjurića u obliku srca za samo 115 kuna!

Viktoria Mikulić 12. veljače 2021.

Znamo što servirati za Valentinovo, samo ljubav i ovo preslatko posuđe...

Ako ste jedni od onih koji posebnu pozornost pridaju dekoracijama u svom domu i trude se da sa svakim godišnjim dobom, kao i blagdanima, sve bude ukomponirano kako treba, onda ste vjerojatno razmišljali i o novim stvarčicama za Valentinovo.

Iako je to samo jedan dan, sve romantične duše znaju da je veljača mjesec ljubavi, stoga za njih Valentinovo ne prestaje sve do ožujka.

Kako bi ta ljubavna atmosfera dobila na značaju, trgovački lanci lansiraju mnoštvo proizvoda u love kontekstu. Osim ruža i balona, još nekim stvarčicama ne možemo odoljeti, baš poput ovog preslatkog posuđa koje je stiglo u Next.

Pronašli smo set od 4 tanjura koji dolaze u pastelno rozoj i bijeloj boji, a koji tvore oblik srca. Ove tanjuriće svatko bi poželio u svom domu kroz cijelu godinu, a budući da je u nedjelju Valentinovo, to je idealna prilika i razlog da ih odmah nabavite.

S veličinom i širinom od 21 cm, ovi će tanjurići poslužiti za predjelo ili desert, a mogu vam stajati i kao ukras na stolu, upotpunjeni pralinama ili samostalno.

Iako osvajaju dizajnom, ono što je glavni okidač za kupnju njihova je pristupačna cijena od 115 kuna za sva četiri komada.

Ako je ovaj pribor za stol osvojio i vaše srce, onda se putem linka bacite u shopping kako bi ih već idućeg tjedna mogli servirati na svom blagovaonskom stolu.