FOTO by Ted Baker

Moda

Set light pink putnih kofera s mašnicama momentalno se našao na listi želja!

Antonija Andabak 30. ožujka 2020.

I dok razmišljate kada ćete moći otići na putovanje, pripremite teren ljupkim koferima!

Situacija je takva da malotko razmišlja o planiranju ozbiljnijeg putovanja, no potajno se nadamo uskorom povratku starom načinom života koji mnogima nedostaje!

Ipak, nije zabranjeno pripremati teren jednom kad dobijemo zeleno svjetlo izaći na ulice i otići na željeno putovanje. Teren smo ovaj put odlučili pripremiti famoznim Ted Baker koferima u nježnoj pink boji s reljefnim dodacima u obliku mašnica, dok jedna golden rose mašnica pozicionirana na vrhu kofera predstavlja highlight ovog dražesnog accessoriese-a.

View this post on Instagram

All packed ready for Krakow!✈️

A post shared by Amber 🐰 (@amber_darlingx) on

Kompletan set sadrži tri različite veličine kofera koje dolaze u large, medium i small varijanti, te jedan preslatki ručni kofer koji bi treba svaka zaljubljenica u modu trebala posjedovati. Veličinu kofera prilagodite svojim afinitetima putovanja, osobito ako znate da se kući nerijetko vraćate s više stvari nego na početku putovanja!

Kombinacija nježno ružičaste i golden rose dodataka na ručkama, kotačićima i mašnici na vrhu kofera, čini ovaj accessories upečatljivim i praktičnim dodatkom na vašem putovanju života.

Ono što oduševljava kod Ted Baker kofera je kvaliteta izrade, pozicionirana četiri kotačića za jednostavno kretanje te unutrašnjost koja skriva još mašnica na platnenom materijalu!

Uz ovakve, detaljima orijentirane modne dodatke, aerodrom može biti vaša modna pista na kojoj ćete zablistati!

Ako niste fan ružičaste nijanse, isti set dolazi u crnoj boji, kojeg možete checkirati na službenoj Ted Baker stranici na LINKU!