FOTO by Elegant

Moda

Sestre u žutim floralnim kombinacijama oduzele svu pažnju na špici prve subote u lipnju

Krešimir Šustić 06. lipnja 2020.

Uvertira u ljeto dolazi u vidu romantičnih komada žute boje

Vikend je rezerviran za odijevanje najboljih krpica koje posjedujemo u ormaru i odlazak na popularnu špicu kako bi pronašli stylish dame koje nam pokazuju što se nosi ove sezone na gradskim ulicama.

Ovoga puta, sa smiješkom na licu prolazili smo Ilicom i Cvjetnim trgom u nadi da ćemo pronaći upečatljivu kombinaciju koja iskače iz mase i zaslužuje svaku pohvalu, što se i dogodilo.

Među svim trendi fashionisticama, izabrali smo dvije sestre koje su nam uljepšale ovu subotu svojom simpatičnom pojavom i pokazale nam kako se nose modni favoriti sezone.

Matea i Martina, svoj su vikend započele odlaskom na kavu i shoppingom, što je od njih zahtijevalo da posegnu u svoje garderobe i odaberu samo ono najbolje kako bi zablistale.

Arhitektica Matea, odlučila se za lepršavu haljinu u žutoj nijansi s cvjetnim uzorkom I volanima koju je upotpunila bijelim tenisicama kako bi postigla pravu modnu poslasticu koju rado viđamo.

Favorita sezone zaokružila je malenom crnom torbicom sa zakovicama i lancem, te pokazala kako statement modni dodatak na upečatljiv način pristaje uz sve.

Liječnica Martina, floralnu suknju s volanima u pastelno žutoj nijansi, kombinirala je s nezaobilaznim topom s pufastim rukavima u sličnoj nijansi, te sve zaokružila crnim elegantnim prslukom.

Kao modni dodatak odabrala je mini ruksak u crnoj boji za kojeg znamo da se uklapa u svaku kombinaciju, te crne sandale s remenčićima kako bi postigla savršen kontrast boja.

Dajemo im čistu desetku za njihove look-ove kojima su nam uljepšale ovu subotu, a nadamo se da će i dalje nastaviti oduševljavati svojom modnom razigranošću i istančanim ukusom.