Kultura

Sergej Ćetković očekivano napunio Lisinski dvije večeri zaredom!

Viktoria Šafranić 13. studenoga 2017.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda još jednom dokazao zašto ga Hrvati toliko obožavaju!

Bio je ovo vikend za pamćenje mnogobrojnim obožavateljima proslavljenog kantautora Sergeja Ćetkovića koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili zagrebačku dvoranu Vatroslava Lisinskog uživajući u najvećim hitovima ove velike regionalne zvijezde. Odlično raspoloženi Sergej koncerte je započeo svojom najnovijom uspješnicom „Oči nikad ne stare“ koju u originalu izvodi sa Stjepanom Hauserom, a koja je već dva tjedna na hrvatskoj nacionalnoj top listi najemitiranijih singlova.

Svima poznate hitove „Nek te ljubav dočeka“, „Korov“, „Zar je kraj“, „Pogledi u tami“, „Ne živim ja“, „“Pola moga svijeta“ i mnoge druge publika je pjevala uglas sa svojim omiljenim pjevačem koji ih je, osim glasom, oduševio i duhovitošću pa se na trenutke koncert pretvarao u stand up komediju.

Sergej je uspio ono što samo najvećima polazi za rukom – stvoriti skoro pa kućnu atmosferu u kultnoj dvorani jer Sergejeva publika su posebna vrsta ljudi – ona kojoj je ljubav jedini životni putokaz. Opušteno se fotografirao s fanovima, šetajući gledalištem iz kojeg su mu podršku dale i njegove najdraže – supruga i dvije preslatke kćerkice.

Na bezrezervnu podršku publike i kolega Sergej gleda kao na dragocjenost koju čuva i cijeni: „Čast mi je pjevati pred ovakvom publikom koja me vjerno prati od mog prvog koncerta u Zagrebu. Toliko pozitivne energije znači mi puno i bez njih ovo sve ne bi imalo smisla. Jedva čekam da sve ponovimo iduće godine“.

Gromoglasni pljesak prolomio se kada je na binu izašla predivna Jelena Rozga kao gošća večeri otpjevavši sa Sergejem njegov bezvremenski hit „Prsten na sto“ te „Piši mi“ grupe Magazin uz Sergejevu pratnju na klavijaturama. O svom kolegi, ali i velikom prijatelju Jelena ima lijepo mišljenje: “Ovo je večer koja će se dugo pamtiti i o kojoj će se pričati danima. Sergej je za mene jedna posebna osoba, čovjek koji ima veliku dušu. Sergeja moraš voljeti.“

Sergejeva popularnost iz godine u godinu raste na krilima fenomenalnih pjesama i velike karizme što ga svrstava među najomiljenije pjevače regije. Nakon Zagreba, Osijeka, Splita i Pazina, hrvatski obožavatelji uskoro će u čaroliji Sergejeve glazbe moći uživati i u Slavonskom Brodu te drugim gradovima koji dobre ljude primaju otvorenog srca.

Photos by: IZOOM produkcija

 

#glazbena IGRA DARIVANJA

U suradnji s Bonton music, dijelimo 1 CD ‘The Best Of Collection’ poznatog Sergeja Ćetkovića na kojem se nalazi čak 17 najvećih hitova. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica CD-a ‘The Best Of Collection’ Sergeja Ćetkovića je TENA PAPIGA koja nas je oduševila kreativnim komentarom:

“Jutro puno kiše, ali Sergejeva pjesma sve briše  “Nek te ljubav dočeka” od jutra mi je u glavi, nikako da se smiri moj dečko mali. Nikako da ga promijenim iz korijena, kaže čarape ispod kreveta bit će dovijeka. Kao vjetar, danas tu, sutra tko zna gdje, a ne želi priznati da ja sam mu sve. Kaže mi dečko da mislim ja da ima nade, da promijenim njegove na Playstationu balade. Zato krećem sama u novi let, vidjet će da bit ću njegov svijet. Vrijeme čini svoje, zato ću vezu obojati u sve boje.  Svaku svađu izbrojim do 5, pomislim nešto lijepo, dogovorim nam novi spoj na slijepo. S njegove strane kreveta, samo nek ga ljubav dočeka!”