Sementa Rajhard u potrazi za božićnim poklonima

admin 18. prosinca 2017.

Sementa Rajhard u društvu prijateljice za kupovinu božićnih poklona odabrala je atraktivan talijanski brand Yamamay

Iz godine u godinu, posljednje tjedne prije Božića provodimo u potpunom stresu. Što kupiti, kome? Hoće li im se poklon svidjeti?
Božićna atmosfera je već odavno zavladala gradom, svi se užurbano pripremaju za nadolazeće blagdane i u potrazi za poklonima koje će njihovi najmiliji pronaći na božićno jutro pod borom zatekli smo popularnu glumicu nove hit serije Čista ljubav.

Uvijek dotjerana Sementa „uhvaćena“ je u talijanskom storeu Yamamay, gdje je sudeći prema fotografijama naših paparazza iz bogate Yamamay ponude pronašla savršene komade za sebe i svoje najdraže.

Sementa Rajhard subotnje prijepodne provela je u razgledavanju i kupnji poklona za nadolazeće čarobne blagdane, a da li je Sementa odabrala nešto za sebe ili svoje najmilije, vjerojatno ćemo uskoro vidjeti, jer bliže se Xmas zabave i dugoočekivana najluđa noć u godini.

Nova Xmas Yamamay kolekcija svim zaljubljenicama u atraktivne komade donjeg rublja, ali i večernjih haljina donosi bezbroj ideja kako bi ove blagdanske dane zablistali i ostavili sve oko sebe bez daha.

Podijeli članak