FOTO by Instagram @everyoutfitonsatc

Film

„Seks i grad“: Kultna serija koja je nadahnula street style pokret

admin 23. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Čim smo saznali za snimanje nove serije „And just like that…“, prvo na što smo pomislili je što će odjenuti naša glavna junakinja Carrie Bradshaw i njezine najbolje prijateljice, Miranda Hobbes i Charlotte York Goldenblatt.

I dok čekamo na sve te nove modne kombinacije, prisjetili smo se onih starijih, kultnih street style kombinacija koje su nosile protagonistice naše omiljene serije „Seks i grad“.

U šest sezona i 94 sjajne epizode serije „Seks i grad“ vidjeli smo hrabre i odvažne odjevne komade koji su odlično pristajali karakteristikama glavnih likova. Iako se serija pojavila na našim malim ekranima prije čak 23 godine, način odijevanja naših omiljenih likova ne prestaje nas inspirirati iz dana u dan.

Uvijek se sjetimo besprijekornog stila, predivnih cipela, ekstravagantnih modnih dodataka i samopouzdanih njujorških žena kojima ništa nije moglo stati na put. Prije svega, iz razloga jer su imale jedna drugu.

Carrie nije bila jedina koja nas svojim kombinacijama ohrabrivala da obučemo nešto što se prije ne bismo usudili.

Svaka od njih imala je istančan stil, pa je Samantha Jones prštala od samouvjerenosti i nije se bojala pokazati malo kože noseći duboki dekolte ili mini suknje.

Zaposlena odvjetnica Miranda Hobbes bila je nepokolebljiva ljubiteljica odijela,koji su odlično pristajali njezinoj ulozi.

Uvijek besprijekorno odjevena i modno osviještena, Charlotte York Goldenblatt, izvor je inspiracije za ljubiteljice tradicionalnijeg i klasičnijeg modnog stila.

Sa sigurnošću možemo reći kako su ove četiri žene započele pokret ulične mode te svaku od nas ohrabrile da budemo zauvijek nadahnute njihovim nezaboravnim modnim kombinacijama.