FOTO by Seafront Villa KATI

Putovanja

Seafront Villa KATI – čisti luksuz na Visu za 18 osoba!

Viktoria Šafranić 02. srpnja 2021.

Već ste isplanirali godinji odmor ili još razmišljate? Nazovite najdražu ekipu i pravac na Vis...

Možete li zamisliti da svoj odmor provedete u prostranoj vili pored mora i probudite se uz zvuk valova? Vaš snovi postaju stvarnost ako se zajeno s ekipom uputite u vilu Kati, smještenu direktno uz more. Ovo prekrasno kameno zdanje nalazi se na otoku Visu u gradu Visu.

Božanstvena villa sastoji se od četiri neovisne cjeline integrirane u jednu vilu s tim da svaki dio ima svoju privatnost. Čitava vila potpuno je obnovljena u 2017.

Ukupno, vila ima 9 prostranih i klimatiziranih dvokrevetnih spavaćih soba s prekrasnim pogledom na more, 7 kupaonica i može primiti do 18 gostiju.

Svaka jedinica ima veliku terasu s panoramskim pogledom na more idealnu za uživanje u sunčanju i blagovanju, dok najveća terasa ima izravan ulaz u more i mogućnost veza za dvije jahte.

Najveća je jedinica br. 1 u prizemlju, a sadrži četiri spavaće sobe, četiri kupaonice s dvije perilice rublja, veliku i potpuno opremljenu kuhinju te prostrani dnevni boravak s mramornim kaminom po mjeri.

Cijeli je prostor klimatiziran, a svaka spavaća soba ima televizor. U vanjskom dijelu gosti mogu uživati u pripremi roštilja ili opuštanju uz plažu.

Jedinica br. 2 nalazi se na drugom katu i sastoji se od dvije luksuzne, dvokrevetne spavaće sobe s prekrasnim pogledom i dvije kupaonice s perilicom rublja.

Ova potpuno klimatizirana jedinica ima dobro opremljenu kuhinju i prostrani dnevni boravak. Klimatizirana jedinica br. 3 također se nalazi na drugom katu i ima jednu luksuznu spavaću sobu s kupaonicom i perilicom rublja.

Dobro opremljena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak također su na raspolaganju gostima. Luksuzna jedinica br. 4 nalazi se na zadnjem katu vile.

Pogled na more s vrha vile oduzima dah. Ova klimatizirana jedinica ima dvije dvokrevetne spavaće sobe i jednu kupaonicu s perilicom rublja, dobro opremljenu kuhinju kao i dnevni boravak. Mnogi restorani, kafići, tržnice, pekare, itd. nalaze se nekoliko desestaka kilometara od vile.

Nalazi se unutar 100 m od plaže Vagan i 3,3 km od plaže Milna. Plaža Zaglav udaljena je 3,8 km od smještaja, dok je zaljev Srebrna udaljen 4,1 km od objekta. Najbliža zračna luka je Split, 54 km od mora Villa KATI, a kuća nudi plaćenu uslugu zračne luke.

Iako je noćenje u istoj abnormano skupocjeno, sigurni smo da možete skupiti veselo društvo kojem treba upravo ovakva vrsta odmora jer kada podijelite iznos na 18 osoba, cijena je na kraju prihvatljiva. Jedno je sigurno, ova vila garantira visoku vrijednost za uloženi novac i provesti samo nekoliko dana tamo pružit će vam nezaboravno iskustvo i stvoriti uspomene a cijeli život.