FOTO by PR

Elegant

Schwarzkopf Professional donosi inovacije koje predstavljaju budućnost u njezi kose

admin 02. rujna 2020.

Jedina je napredna tehnologija na tržištu koja omogućava visoko personalizirano iskustvo u salonu, a moćna Fibre Clinix linija, osim u salonu, omogućuje održavanje kvalitete kose i kod kuće

Personalizacija je rastući trend današnjice koji podrazumijeva potražnju za proizvodima i uslugama koji su u potpunosti prilagođeni individualnim potrebama klijenata u salonu, ali i kod kuće. No, s obzirom na to da postoje različiti tipovi kose, od suhe i oštećene do obojane i tanke, pronalaženje odgovarajuće njege nije uvijek najjednostavniji proces.

Upravo zato, Schwarzkopf Professional pruža potpunu podršku frizerskim salonima i njihovim klijentima te donosi inovacije koje predstavljaju budućnost u njezi kose.

Schwarzkopf Professional je prvi i jedini brend koji na tržište donosi naprednu tehnologiju Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App (dostupno na App Storeu) koja kombinira frizerske ekspertize s uvidima dobivenim iz podataka te omogućava potpuno personalizirano iskustvo u salonu.

A da bi se personalizirano iskustvo nastavilo i nakon izlaska iz salona, najnaprednija i najmoćnija linija proizvoda za oporavak kose koja već dvije godine oduševljava frizere i njihove klijente, Fibre Clinix, od sada je dostupna i za korištenje tijekom kućne njege kose. Uz jedinstveno kombinirane režime sada svatko može produljiti premium iskustvo iz salona i samostalno održavati kvalitetu kose kod kuće!

Personalizirana njega kose započinje u salonu

Prvi put u povijesti brenda, više od 120 godina znanstvenog iskustva u njezi kose povezalo se zajedno s najnovijim trendovima u digitalnoj tehnologiji te time stvorio jedan povezani sustav za dijagnozu stanja kose, Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App, gdje se po prvi put kombinira frizerska ekspertiza zajedno s digitalnim podacima.

To omogućuje klijentima visoko personalizirano iskustvo temeljeno na činjenicama te pruža precizan prijedlog proizvoda i usluga, u salonu i kod kuće. Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer je lagani ručni uređaj s brzim povratnim informacijama koji kroz analizu kose na molekularnoj razini omogućuje frizerima da odaberu proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju tipu kose klijenata.

Visoko razvijena tehnologija s infracrvenim senzorom mjeri kvalitetu kose iznutra, što je veliki iskorak s obzirom na to da je dijagnoza stanja kose do sada bila ograničena samo na njezin vanjski izgled. Uz uređaj dolazi i inteligentna aplikacija Schwarzkopf Professional SalonLab App koja vizualizira proces konzultacija te postavlja nove standarde kada su u pitanju konzultacije i preporuke za njegu kose.

Nakon jednostavnog i brzog skeniranja, aplikacija prikazuje profil kose s prijedlogom personalizirane usluge u salonu i proizvodima za nastavak njege kod kuće.

Transformacija kose koja se nastavlja i kod kuće

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer & SalonLab App predan je transformaciji kose i besprijekorno se nadopunjuje s najnovijom linijom proizvoda Fibre Clinix. Najnaprednija i najmoćnija linija proizvoda za oporavak i transformaciju kose dolazi u bočicama s holografskim elementima i pastelnim tonovima koji zasigurno neće ostati neprimijećeni. Fibre Clinix je potpuno modularni režim njege kose u salonu koji koristi vrhunsku tehnologiju i u potpunosti se prilagođava potrebama svakog tipa kose – od salona do kućne njege.

Uz holistički pristup, oporavak kose započinje u salonu uz naprednu trostruku bonding tehnologiju koja pruža instant transformaciju i povratak zdrave kose. Salonska Fibre Clinix usluga uključuje Tribond šampon koji čisti kosu i priprema ju za personalizirani tretman s Tribond maskama za tanku ili debelu kosu koje se miješaju s jednim od 5 boostera koji ciljano popravljaju vlasi – izvana i iznutra.

Za postizanje dugotrajnih rezultata sada je moguće iznimno lako održavanje kod kuće uz rutinu prilagođenu specifičnim potrebama i revolucionarne linije proizvoda koje su razvijene sa sastojcima koje inače često viđamo i obožavamo u proizvodima za njegu kože. Svaka Fibre Clinix linija namijenjena za korištenje kod kuće sastoji se od šampona, regeneratora, regeneratora koji se ne ispire, tretmana i boostera:

Fibre Clinix Vibrancy – formula s AHA kiselinama koja daje vibrantnost i dugotrajnost svježine obojenoj kosi
Fibre Clinix Fortify – formula s niacinamidom koji iznutra jača oštećenu i prekomjerno obrađenu kosu
Fibre Clinix Hydrate – formula sa Squalane kompleksom koji pomaže hidratizirati suhu i lomljivu kosu
Fibre Clinix Volumize – formula s fitokinom koja pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose
Fibre Clinix Tame – formula s ceramidom koja zaglađuje površinu kose i daje anti-friz efekt

Zahvaljujući snažnoj obnavljajućoj Schwarzkopf Professional tehnologiji, Fibre Clinix linija postavila je nova pravila i standarde obnove kose s prilagodljivim salonskim režimom i personaliziranom njegom kod kuće koja targetira svaki tip kose.

Korištenjem naprednih tehnologija u Fibre Clinix linijama, poput trostruke bonding i C21 tehnologije, obnavlja se unutarnja i vanjska struktura kose unutar 60 dana, potpuno se zatvara poroznost kose te se postiže do 10 puta jača kosa.