FOTO by Scatolina

Zabava

Scatolina – najpoželjnija lokacija za intimna vjenčanja u Zagrebu

Viktoria Mikulić 21. kolovoza 2023.

Pretvorite maštu u stvarnost i otvorite vrata vjenčanju iz bajke u Scatolini!

Samo 15-ak minuta vožnje od centra grada u istočnom dijelu Zagreba ( točnije u Gornjoj Dubravi ) pronašli smo savršenu lokaciju za vjenčanja, druženja i proslave Vaših sretnih trenutaka.

Okruženi prirodom, organizirajte svoje vjenčanje iz snova na otvorenome uz mogućnost preseljenja u unutarnji dio. Održite čin obreda vjenčanja na travnatoj površini uz predivan osvijetljeni bazen.

Prekrasna priroda kojom je okružena, kao i očaravajući pogled na grad nude Vam zaborav na svakodnevnu užurbanost, stres i gradsku žižu.

Scatolina može ugostiti do 80 gostiju u sjedećem postavu u zatvorenom dijelu s opremljenom kuhinjom, a njezin vanjski dio uključuje sjenicu sa sjedećim mjestima te uređeni prostor oko bazena koji podiže Vaš dan iz snova na novu razinu!

Raspored stolova moguće je urediti prema vlastitim željama i potrebama ovisno o broju gostiju, a prostor je moguće dekorirati vlastitim dekoracijama ili angažiranjem profesionalnih aranžera prema našoj preporuci ili po Vašem odabiru.

Osim za intimna vjenčanja, Scatolina se pokazala kao tvornica nezaboravnih uspomena na ostale bitne događaje poput rođendana, godišnjica, krštenja, pričesti, krizmi, promocija, djevojačkih večeri i zaruka.

Kako ne biste brinulo o vremenskim neprilikama uz prostor na otvorenom, Scatolina nudi i zatvoreni dio napravljen po mjeri svake proslave kao sjajnu alternativu u slučaju loše vremenske prognoze.

Uz to, brige za parking nema jer raspolaže s uređenim parkingom za 30 vozila. Kako bi Vaše slavlje prošlo bezbrižno, Scatolina je za Vaše najmlađe osigurala travnato igralište te parkić. Najam prostora moguć je uz uslugu cateringa po vlastitom odabiru ili našoj preporuci.

Bilo da sanjate o vjenčanju pod vedrim nebom ili ipak želite sigurnost zatvorenog prostora, Scatolina je lokacija koja se može savršeno prilagoditi vašim željama i potrebama.

Više informacija saznajte putem njihove web stranice www.scatolina.hr, kao i društvenih mreža Facebook i Instagram.