Saznali smo imena blizanaca Beyonce i Jay Z-a!

Antonija Andabak 23. lipnja 2017.

Misterij oko imena blizanaca se i dalje nastavlja...gotovo dva tjedna nakon poroda djevojčice i dječaka, pjevačica i njen suprug reper odlučili su se za imena koja će vam imati više smisla kada pročitate kako su ih zapravo dobili

Carstvo Beyonce i Jay Z-a se proširilo. Nakon kćeri Blue Ivy, par je dobio predivne blizance o čijim se imenima naveliko nagađalo već danima, ako ne i tjednima. Prema tabloidima, imena dječaka i djevojčice su…. Shawn i Bea.

Shawn  – točnije, Shawn Jr. – pravo je ime ponosnog tate, Jay Z-a, punim imenom Shawn Corey Carter. Što se tiče imena djevojčice – Bea, roditelji su našli inspiraciju u skraćenom imenu Beyonce, Bey. Za sve obožavatelje rada i djela pjevačice i repera, koji su se nadali da bi par mogao odabrati unikatna imena poput Turqouise Algae ili Platinum Leek, žao nam je… imena su poprilično jednostavna.

Blizanci se trenutno nalaze u bolnici pod nadzorom radi zdravstvenih komplikacija uslijed ranijeg poroda, nagađa se da imaju žuticu. To je jedina tamna strana ovog sretnog događaja i raznih nagađanja. Kao što ste do sada primijetili, nagađa se oko svega, između ostalog i oko datuma rođenja, pa čak i oko samog spola mališana.. Obožavatelji nagađaju da je riječ o dječaku i djevojčici s obzirom na to da je Beyonce na društvenoj mreži Instagram, često objavljivala fotografije u ružičastim i plavim nijansama.

Bez obzira na glasine koje kruže u ovom trenutku, nadamo se da nećemo još dugo čekati dok se peteročlana obitelj odluči upoznati nas sa “Shawnom” i “Beom”.