Saznajte zašto djeca Mile Kunis i Ashtona Kutchera za Božić neće dobiti darove

Antonija Andabak 19. studenoga 2017.

Razlog zašto i ove godine djeca Mile Kunis i Ashtona Kutchera neće dobiti darove za Božić doista je poseban

Kada je riječ o slavnim roditeljima koji nas mogu inspirirati načinom na koji odgajaju svoju djecu, Mila Kunis i Ashton Kutcher na vrhu su naše ljestvice. Posljednji razlog zašto su podigli letvicu divljenja još više no prošli put doista je vrijedan svakog napisanog slova o njima. Odlučili su ostati dosljedni sebi kada je odgoj djece u pitanju i ne razmaziti ih ni pod koju cijenu.

“Za sada, u našoj obitelji tradicija je njegovati blagdane bez darova jer iskreno, kada su djeca tako mala ( mlađa od dvije godine), to doista nije prioritet. Prošle godine kada smo slavili Božić, Wyatt je imala dvije godine. Mi joj nismo kupili poklone, to su učinili bake i djedovi čiju ulogu poštujemo”, izjavila je Mila.

Njihov cilj je osigurati da Wyatt i Dimitri ne izrastu u osobe koje imaju obilje svega, a da ne znaju to cijeniti.  “Djeca danas dobivaju toliko igračaka da roditelji više ni sami ne znaju što im kupiti, a da ih pritom zainteresiraju duže od par sati igranja. Mala djeca više ne znaju što očekivati, no jedno je sigurno – to da očekuju dobiti “nešto”.

Zahtjev koji oni imaju za vrijeme Božića je onaj koji svi mi možemo primijeniti. “Rekli smo svojim roditeljima, molimo vas-ako im već morate nešto kupiti, odaberite samo jedan poklon. Također, višak poklona ćemo odnijeti raznim udrugama, dječjoj bolnici ili bilo kojoj dobrotvornoj organizaciji”. To je od sada naša nova tradicija.