FOTO by Instagram @haum_n / @lauraharrier / @taniellejaimua

Ljepota

Saznajte koje top trendove za kosu ćemo nositi u 2022.!

Mia Vodopija 22. prosinca 2021.

U sljedećoj godini nema pravila

Koliko god volimo nove trendove u svijetu šminke, odjeće ili noktiju, ništa nas ne transformira kao potpuno nova frizura. No, u isto vrijeme, ništa ne može učiniti da se osjećate tako umorno kao frizura ili boja koju nosite predugo.

Dakle, ako vaša trenutna frizura treba ažuriranje za 2022., mi smo tu kako bismo vas inspirirali. Od sitnih promjena, poput promjene razdjeljka kose ili dodavanja malo sjaja, do velikih promjena, poput šiški i dugih ekstenzija, ovo će biti 10 najvećih trendova kose sljedeće godine.

Bob frizure srednje dužine

Slavni frizeri kažu da će trend 90-ih ostati jak u 2022. s bobom srednje duljine. Dulji od kratkog boba, ali kraći od dugog boba, ova frizura pada negdje iznad ramena i ispod brade i bit će hit 2022. godine.

Bob frizure s razdjeljkom po strani

Sljedeće godine pripremite se da vidite veliki povratak razdjeljka po strani. Frizeri predviđaju da ćemo vidjeti puno šik bob frizura s dubokim razdjeljkom, što će doprinijeti seksepilu vaše sveukupne frizure.

Slojevita kosa srednje duljine

Mnoge žene sa srednjom ili dugom kosom, sljedeće godine odlučit će se za one jednostavne i elegantne klasične frizure. Kosa izgleda veoma lijepo i gusto kada ima puno slojeva koji stvaraju dojam voluminoznosti.

Meke kovrče

Još jedan od trendova kose u 2022. godini su lagane, meke kovrče bez napora. Da biste dobili izgled, upotrijebite figaro ili uvijač za kosu i stvorite lijepi, meki val.

‘Effortless’ kosa

Trend prirodne boje kose se polako vraća na velika vrata, stoga na vašu prirodnu boju možete dodati neke komplementarne boje i pramenove, kojima ćete postići multidimenzionalnost.

Dugi, elegantni pramenovi

Elegantna, duga i ravna kosa bit će veliki trend u 2022. godini. Ako ste umirali od želje da isprobate dramatičnu ravnu frizuru jer vam je dosta valova, neka sljedeća godina bude godina u kojoj ćete to konačno i napraviti.

Voluminozna fen frizura

Nadamo se da ste usavršili svoju rutinu stiliziranja i feniranja jer će se ta frizura zadržati i u 2022. Posebno volimo voluminozne frizure sa stvarno velikim valovima!

Duga kosa

Još jedan veliki trend bit će ekstenzije za kosu duge oko 17 do 21 cm (to znači da vam kosa pada negdje između prsa i struka). Budući da kosa naraste samo pola cm mjesečno, najbolji način da dobijete duljinu kakvu priželjkujete u 2022. godini je da se dogovorite za ekstenzije.

Prirodna boja kose

Život se drastično promijenio nakon korone, kao i naše navike, rutine i prioriteti. Učimo prihvatiti svoje pravo ja – to znači prihvatiti svoju prirodnu boju i teksturu. Imajući sve to na umu, frizeri očekuju da će ljudi iduće godine biti praktični, prirodni i vjerni svojoj pravoj boji.

Šiške sa strane

Ne samo da ćemo ponovno vidjeti razdjeljak sa strane u 2022. godini, već se pripremite i za bočne šiške. Slavni frizeri misle da će mnoge klijentice 2022. tražiti bočne, malo duže šiške. Dobra stvar kod dugih šiški je da ako niste spremni za svakodnevno stiliziranje, možete ih staviti iza uha ili pričvrstiti kopčom.

Nadamo se da smo vas inspirirali za nove promjene i transformacije! Neka vam u 2022. godini svaki dan bude “GOOD HAIR DAY”!