Astro

Saznajte koja tri horoskopska znaka će biti najbolje supruge!

Mia Vodopija 05. studenoga 2021.

Spadate li i vi u jedan od navedena tri?

Odmalena sanjate o jednom od najvećih dana u vašem životu…o vašem vjenčanju.

Iako su ljubav, razumijevanje, poštovanje i komunikacija bitni, kao i spremnost na rješavanje problema, sigurno vas je zanimalo što zvijezde imaju za reći o vama kao supruzi. U nastavku saznajte koja tri znaka će biti najbolje supruge!

Blizanac

Žene u znaku Blizanca žive za ljubav. Kad ih jednom osvojite, one će vas bezuvjetno voljeti i biti spremne s vama otići i na kraj svijeta. Njeni osjećaji uvijek su intenzivni. Uz nju ćete naučiti što znači pored sebe imati pravu ženu. Žena Blizanac je spremna učiniti sve kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu…sve dok i on čini sve kako bi ona bila najsretnija na svijetu!

Pobrinite se da joj priuštite odmor, nemojte ju smetati sitnicama te uzvratite za ono što čini za vas jer ona će od vas tražiti ljubav, pažnju i iskrenost. Dobro, možda i koju lijepu zlatnu ogrlicu.

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ove žene posjeduju nevjerojatnu snagu i sposobnosti, ali traže nekoga tko će biti njihov štit onda kada će im to trebati. Ona ne traži ništa manje od sebi ravnog, pa ćete se pored nje morati potruditi. Obožavat ćete ju iako ona za to neće morati učiniti ništa posebno.

Sve što radi za vas, ona radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti, ali kad zahtjeva, svaka njezina želja za vas je zapovijed. Uz nju ćete naučiti što je nesebična i prava ljubav. Od vas zahtjeva da ju obožavate, ali to za vas neće biti nikakav prevelik posao jer se vi tako osjećate i bez previše truda.

Ribe

Žena Riba, za razliku od žene zmije, je vodeni znak koji je ‘sav u emocijama’, a kada pronađe osobu za koju misli da je njihova idealna polovica – obožavat će je (sa svim njezinim manama)! Dodamo li tome da su veliki sanjari i idealisti, nije teško zaključiti da će im vrlo vjerojatno promaknuti brojne mane njihove bolje polovice, no to njihovu ljubav i strast neće umanjiti.

Ako vas jedna Riba prestane voljeti – doista ste nešto grdno zgriješili. Uz dovoljno ljubavi i pažnje, Riba je jedna prekrasna i odana supruga.