FOTO by Instagram @emilisindlev / @hair_one_tom / @kimsandeehair

Ljepota

Saznajte koja je savršena zimska boja kose prema vašem horoskopskom znaku

Mia Vodopija 26. listopada 2021.

Preljev ili ne, pitanje je sad!

Zvijezde nam govore puno o našoj osobnosti, ali nam mogu i olakšati odluke o ljepoti. Želite li napraviti mali makeover prije nego što dođe zima?

Onda vrijedi čitati dalje jer ćemo vam pokazati koja boja kose ide uz vaš horoskopski znak. Horoskop je po tom pitanju dosta informativan i otkriva u kojoj su mjeri ljepota i osobnost povezani.

Vodenjak (21. siječnja do 19. veljače): Buttery Cup Hair

Žene u znaku Vodenjaka imaju vrlo prijateljsku karizmu i vole eksperimentirati vlastitom bojom kose. Za to je idealna Buttery Cup boja, u kojoj različite nijanse plave i svijetlosmeđe stvaraju uzbudljivu boju kose za zimu.

Ribe (20. veljače do 20. ožujka): Auburn Hair

Kao strastvena romantičarka, Riba treba nešto vrlo posebno. Bakrena kosa je takva boja kose koja ima nepogrešiv wow efekt i zadovoljava zahtjeve ovog horoskopskog znaka. Uz ovu svijetlu mješavinu bakra, zlata i smeđe boje definitivno ćete sve zadiviti ove zime.

Ovan (21. ožujka do 20. travnja): Maroon Hair

Horoskop savjetuje Ovnici da tijekom hladne sezone nosi trendi kestenjastu smeđu boju, koja ima naglaske u duboko crvenoj boji. To je baš idealno za ovaj horoskopski znak, koji označava strastvene ljude koji se također vole izraziti svojim stilom.

Bik (21. travnja do 20. svibnja): Supermodel Highlights

Suzdržanu Bikicu možda malo plaši ideja o make-overu, zbog čega su pramenovi pravi izbor za nju. Trend iz 90-ih dodaje nježne pramenove koji uokviruju lice. Tako će biti glamurozno, ali ipak ne previše.

Blizanci (21. svibnja do 21. lipnja): Touch of Toffee Hair

Da, Blizanke definitivno imaju svoje dvije strane. A kada je u pitanju boja kose zimi, Blizanke su znatiželjne i vesele se promjeni. Uz boju Touch of Toffee spajaju se različite boje pramenova, onih tamnijih i svjetlijih, tako da nije moguće reći je li kosa plava ili smeđa.

Rak (22. lipnja do 22. srpnja): Glossy Black Hair

Račica ima nešto tajanstveno u sebi, što se može naglasiti bojom kose. U slučaju sjajne crne kose, ime govori sve: Glossy Black boja kose ima posebno svilenkast sjaj i idealna je za zimu.

Lav (23. srpnja do 23. kolovoza): Shades of Pink Hair

Pomalo divlja Lavica voli se usuditi učiniti nešto novo i tako privući pažnju. Tu na scenu stupa trend ružičaste kose koji privlači pažnju svih. Ovisno o vašem ukusu, možete ga učiniti i suptilnijim i raditi s nježnim, pastelnim tonovima.

Djevica (24. kolovoza do 23. rujna): Mocha Melt Hair

Djevica je obično suzdržanija, a njezin stil ne želi privući svu pozornost. Zato je idealna Mocha Melt boja, koja priziva prirodne boje i mješavinu tamnih tonova i blistavih pramenova.

Vaga (24. rujna do 23. listopada): Marmelade Blonde

Ah da, Vagi je teško donositi odluke dok sve ne izvaže. Prilično tipična osobina za Vagu, ali to nije problem kada je u pitanju boja kose. Takozvana Marmelade Blonde boja može se lako dobiti u frizerskom salonu. Zadivite sve oko sebe!

Škorpion (24. listopada do 22. studenog): Mushroom Brown

Škorpionka je obično vrlo samodostatna i ima prilično gust raspored. Ona nema vremena za sjedenje satima i satima u frizerskom salonu. Zato joj je potrebna boja kose za zimu koja ne zahtijeva često održavanje – poput takozvane Mushroom Brown, koja spaja tople i hladne pramenove.

Strijelac (23. studenog do 21. prosinca): Base Breaker

Žene u znaku Strijelca su vrlo avanturistički nastrojene i vole uzbuđenja. To je savršeno za kreativne frizere koji imaju puno slobode kada je u pitanju boja kose. Zato je trend Base Breaker boje upravo ovdje – on podiže ombré na sljedeću razinu.

Jarac (22. prosinca do 20. siječnja): Smokey Blonde

Žene u znaku Jarca vole se isticati. Ovo funkcionira zimi kada nose hladniju boju kose, a ne toplu, poput Smokey Blonde. Kosa je ovdje obojana vrlo mat, na koju se zatim dodaje svjetlosivi dodir.

Nadamo se da smo vas inspirirali za novu promjenu!