Astro

Saznajte kako se pojedini horoskopski znakovi najbrže smire

Mia Vodopija 15. lipnja 2021.

Možete li se poistovijetiti s ovim načinima opuštanja?

U današnjem stresnom svijetu mnogo nas se teško opušta. Stalni poslovni i osobni izazovi u konjunkciji s lošim vijestima dovode nas do ruba. Upravo zato svatko ima svoj način za smirivanje.

Ovan

Ovnovi traže načine da budu mirni kad su pod stresom. Više vole meditirati u mirnom kutu svoje sobe ili se uputiti na petominutnu šetnju u obližnji park.

Bik

Bik ima tendenciju biti utemeljen i praktičan. Stoga vole raditi nešto zbog čega se osjećaju dobro, a prisluškuju i svoja osjetila. Njihov najdraži način za smanjivanje stresa je priprema toplog pića i čitanje ispod plahti i dekice. Sve ugodno i suptilno!

Blizanac

Kada bi se neodlučni Blizanci odlučili, oni bi proveli vrijeme u parku kako bi se osjećali blizu prirode. Također mogu ublažiti stres igrajući društvenu igru poput sudokua, slagalice, jamba itd. koja će im mozak držati angažiranim i dalje od stresnih misli. To mentalno stimulira moždane živce i pomaže u ublažavanju stresa.

Rak

Rakovi su sentimentalna ljudska bića. Stoga, kada su pod stresom, vole ispeći ili skuhati lijep obrok za sebe. Također vole sami provoditi vrijeme kod kuće kako bi ublažili stres. Često ih možete naći kako se liječe s puno hrane i ludim filmskim seansama kako bi se osjećali bolje.

Lav

Kako Lavovi vole biti na vlasti, oni radije kupuju putem interneta i kupuju si nešto opuštajuće za svoj dom. To im daje osjećaj autoriteta. Oni bi također mogli organizirati spa dan sa svojom obitelji ili prijateljima kako bi ublažili stres. Možete ih pronaći i kao voditelje zabave ili društvenog okupljanja samo da bi se odlučili.

Djevica

Djevice vole planirati i isto izvršavati, a ako se čini da stvari idu drugačije, izgube kontrolu. Stoga, kako bi se osjećali poput sebe i odmarali od stresa, često ih se vidi kako uređuju police za knjige, ormariće ili smočnice samo da bi osjećali da imaju sve pod kontrolom. Također mogu iznova i iznova gledati svoje omiljene emisije dok grickaju čips.

Vaga

Vage se na najhladniji način nose sa stresom. Oni samo stave masku za lice, okupaju se i odu na masažu. Ove tri stvari su njihov put za ublažavanje stresa.

Škorpion

Škorpioni vole biti blizu vode kad su pod stresom. Mjesto na kojem mogu biti sami s vodom je sve što im je potrebno za ublažavanje stresa. Također igraju križaljke, video igre i zagonetke kako bi odvratili misli od stvari koje ih muče.

Strijelac

Strijelci su lutalice svih vremena. Obožavaju se seliti s jednog mjesta na drugo. Mogli bi zakazati vožnju biciklom ili šetnju po kvartu ili avanturističku aktivnost za sebe kako bi ublažili stres. Oni također mogu naučiti novi jezik kako bi se osjećali manje pod stresom.

Jarac

Jarac je zemljani znak i zato vole biti blizu prirode. Možda provedu jedan dan u blizini ljepota prirode ili će biti potpuno sami u svojim domovima da se odmore. Također se mogu baviti aktivnostima poput vrtlarenja ili planinarenja u prirodi kako bi se odvratili.

Vodenjak

Vodenjaci traže prijatelje kada su pod stresom. To im pruža mogućnost da ostanu mirni i staloženi čak i tijekom stresnih vremena. Mogu se baviti i aktivnostima poput meditacije, joge ili kupnje nečega kristalnog za ublažavanje stresa.

Riba

Ribe su vrlo empatične prema drugima i stoga očekuju isto. Iako su pod stresom puštaju svoj um da luta i sanjari jer im to pomaže u izbjegavanju emocionalne povezanosti i osjećaju stresa. Oni također mogu skočiti čim čuju svoju omiljenu glazbu i nanjuše svoje omiljene mirisne svijeće samo da bi se osjećali smireno i spokojno.

Ako ste vi jedan od ovih navedenih znakova, nadamo se da ste se pronašli i da se opuštate na sličan ili isti način! Neovisno o horoskopskom znaku, svima nama je odmor prijeko potreban, baš kao i manje stresan život.