Astro

Saznaj što tvoj horoskopski znak govori o tome kakva si bivša

Krešimir Šustić 12. siječnja 2021.

Dok neki prekid uzimaju k srcu, drugi su spremni za nešto puno bolje

Vaš horoskopski znak može vam puno toga reći o vašem stilu izlaska, idealnomprvom spoju, vašim lošim navikama i koji znakovi će vam najviše odgovarati kada je u pitanju ljubav.

Ispostavilo se da vaš znak može puno reći i o tome kakav odnos s partnerom priželjkujete nakon što zauvijek kažete zbogom i odlučite pisati novo poglavlje u životu.

U nastavku pronađite svoj znak i pogledajte jesu li zvijezde pogodile ono što osjećate i kako se ponašate nakon prekida.

Ovan

Svim bivšim ljubavima puno nedostaješ jer jednom kada više niste zajedno, shvate koliko im nedostaju oni potpisni divlji tragovi Ovna, spontanost i samopouzdanje.

Nije da si tužna što ste prekinuli jer ti stvarno nedostaju, nego si malo uvrijeđena što su se prestali motati oko tebe i davati potrebnu pažnju.

Bik

Svemu pristupaš super logično, pa kada shvatiš da ostatak života nećeš provesti zajedno s osobom koju ne smatraš idealnom, više te nije briga.

Tvoja pouzdana i stabilna narav znači da često ostaješ prijateljica s bivšima jer si super odana osoba, bez obzira na sve.

Blizanci

Super sivanturistična i neustrašiva, pa su ti prekidi uistinu nebitni, ali ponekad bi možda trebali biti jer tvoja priroda i karizma čine te savršenim plijenom koji lomi tuđa srca.

Uvijek je dobro biti hladan zbog prekida, ali moraš imati na umu da za savršenu ljubav trebaš pronaći nekoga tko ti bolje pristaje.

Rak

Prekidi te prilično pogađaju jer se osjećaš vrlo povrijeđeno, a zašto i ne bi kada si jedan od najodanijih znakova zodijaka koji obožava ljubav.

Gušiš se između jecaja dok pišeš vrlo grubo sročenu poruku koju nikada nećeš poslati i to jer ni sama sebi ne možeš priznati koliko si uistinu povrijeđena.

Lav

Uopće se ne ljutiš jer te zapravo nije nimalo briga, no vrijeđa te što si izgubila vrijeme s nekim tko nije bio savršen kao ti.

Možda ćete pokušati prekomjerno nadoknaditi hladnoću i pokušati ostati prijatelji, ali na kraju shvatite da uopće niste bili prijatelji.

Djevica

U svemu tražiiš neko veće značenje, analizirajući svaki potez pokušavajući iz njega naučiti nešto dobro i shvatiti zašto nije bilo suđeno.

Kolutaš očima između plakanja i zahvaljivanja sretnim zvijezdama i svemiru koji su te izbavili iz loše veze.

Vaga

Nakon prekida, potrudit ćeš se biti diplomat i pobrinuti se da svi znaju da nemaš loše namjere, no nikada im nećeš oprostiti što su ti protratili vrijeme.

Budući da si jako šarmantna, nove privlačne osobe će početi dolaziti u tvoj svijet gotovo odmah nakon prekida.

Škorpion

Izvana se možeš činiti tvrda i prilično neustrašiva, ali također se propitkuješ jesi li učinila nešto što ih je otjeralo i navelo da prekinu odnos.

Ako bivši ima dovoljno sreće da pobjegne od tvog bijesa, jednostavno ćeš krenuti prema smrzavanju svih odnosa i zauvijek prekinuti svaku komunikaciju s njim.

Strijelac

Toliko si smiješna i duhovita da ti je prelako sprijateljiti se s bivšima nakon prekida i ostati u dobrim odnosima.

Također, nisi baš poznata po svojoj suptilnosti već po otvorenosti, stoga ćeš im reći zbog čega je točno došlo do prekida.

Jarac

Nakon prekida iskreno si potaknuta da opet budeš slobodna jer postoji velika šansa da upoznaš nove ljude i zamijeniš svog bivšeg za nekog toplijeg, pametnijeg ili zabavnijeg.

Svakako, malo te boli, ali u konačnici si zahvalna na prilici da se riješiš nekoga tko te je vukao prema dolje i kočio da ostvariš svoje snove.

Vodenjak

Iskreno, drago ti je što je stvar gotova jer si se počela osjećati pomalo skučeno, a znamo da si super neovisna i uvijek spremna za akciju.

Nakon prekida se brzo vračaš u formu sa svojim duhoviti konverzacijskim vještinama i karizmom koje te čine posebno privlačnom i atraktivnom.

Riba

Romantična si i ponekad ti može biti teško shvatiti da veza jednostavno više ne funkcionira i da postoje dobri razlozi za to.

Tvoja ljubazna i suosjećajna priroda pruža ti mogućnost da lako pronađeš nekog novog i brzo zaboraviš na bivšu ljubav.