Astro

Saznaj koji je horoskopski znak tvoj savršeni partner za ljetovanje

admin 26. srpnja 2023.

Odgovara li osoba s kojom putujete vašim navikama i rutinama?

Svi imaju različite stilove i navike kada je putovanje u pitanju. I dok neki ljudi vrijeme rado provode u razgledavanju lokalne kulture drugi bi samo partijali bez prestanka.

Ponekad osobe s kojima provodimo svaki dan i u čijem se društvu osjećamo ugodno ne odgovaraju našim navikama i aktivnostima na odmoru.

Ako planirate putovanje pogledajte odgovara li osoba s kojom putujete vašim navikama i rutinama, a zvijezde će zasigurno pronaći stupanj kompatibilnosti kako biste se unaprijed mogli pripremiti.

OVAN

Kao prvi znak Zodijaka ovan predstavlja neovisnog avanturistu koji voli osvajati nove teritorije. Izležavanje nije njegov stil i svaki Ovan će biti najsretniji ako uz sebe ima osobu koja može pratiti njegov tempo.

Ponekad se Ovan zanese u svom avanturizmu i potreban je netko tko će uspostaviti ravnotežu između aktivnosti i odmora. Vaga je svojim karakterom odlična nadopuna energičnom Ovnu, a fuzija ovih karaktera trebala bi rezultirati usklađenosti između aktivnosti i odmora.

BIK

Snažnog Bika karakterizira još jača tvrdoglavost i on misli da su njegove odluke najispravnije. Kao pravi zemljani znak Bik uživa u komforu, konzumirajući egzotičnu hranu u hladovini na pješčanoj plaži.

Rakovi su osobe koje vole sa sobom „nositi“ komfor doma gdje god da idu i samim time čine idealnog partnera za Bika. Ova dva horoskopska znaka brzo će se dogovoriti da dan odmora provedu ljenčareći uz hotelski bazen.

BLIZANCI

Znatiželjni Blizanci vole zabavu, ali imaju tendenciju da im sve vrlo brzo postane dosadno. Trebali bi proraditi na svojoj fleksibilnosti koja bi vodila do prestanka naglih promjena raspoloženja koja mogu pokvariti putovanje.

Motivirani neprestanom željom za avanturom, Strijelcima neće smetati kada Blizanci promijene plan u zadnji trenutak, dog god te promjene donose nove avanture. Ova dva horoskopska znaka dan će provesti aktivno, dok je večer rezervirana za odmor.

RAK

Rak je odličan suputnik i uvijek se trudi ostaviti dobar dojam gdje god da se pojavi. Ne voli osobe koje se ne drže reda, a neodgovorno ponašanje stvara mu pritisak koji mu može pokvariti odmor.

Djevica uživa u preuzimanju odgovornosti, a red i disciplina su joj u malom prstu. Djevica će bez problema riješiti sve probleme koji stvaraju pritisak na Raka kako bi se on mogao opustiti. Također, Djevica će se pobrinuti da se Rak drži svojih zdravih navika, dok će Rak svojim savjetima usporiti neumornu Djevicu.

LAV

Baš poput pravih kraljeva, Lav će se pobrinuti da bude primjećen gdje god da se pojavi. Vođen emocijama i osjećajima Lav će uživati na mjestima gdje njegova kreativnost dolazi do izražaja.

Ovnovi su po karakteru povučeniji stoga Lavu neće predstavljati prijetnju da mu oduzme sekundu njegove pozornosti. Ovan je jedan od rijetkih znakova koji može pratiti tempo Lava, a ujedno može i uživati u svim avanturističkim pothvatima u njegovom aranžmanu.

DJEVICA

Može biti teško uvjeriti posvećenu Djevicu da promjeni svoje stavove i prepusti se zabavi, ali kada to uspijete čeka vas prava zabava. Djevice su pravi humanitarci i na svom će se odmoru priključiti većini humanitarnih akcija na koja naiđe.

To čini Blizanca njezinim idealnim suputnikom zbog veze koja predstavlja borbu protiv nejednakosti i siromaštva. S oba znaka vlada Merkur koji predstavlja dobru organizaciju, a spoj ova dva karaktera predstavlja fuziju dobre organiziranosti, planiranja i realizacije.

VAGA

Vagom vlada Venera stoga ne čudi njegova ljubav prema umjetnosti, ljepoti i harmoniji života. Neće imati problema uklopiti se u novi sredinu, a najviše ih vesele putovanja na kojima se mogu diviti ljepoti i čudima prirode.

Maštovita Riba dijeli iste interese i ova dva znaka predstavljaju najveći stupanj kompatibilnosti među znakovima zodijaka. Oba znaka pristupaju svim odlukama fleksibilno i opušteno što na kraju rezultira savršenim odmorom.

ŠKORPION

Najmisteriozniji znak zodijaka uvijek je motiviran novim spoznajama i otkrićima i uvijek je spreman na novu avanturu, ma što god ona zahtijevala. Privlače ih putovanja na drevna mjesta koja otkrivaju početak civilizacije i na kojima Škorpion crpi inspiraciju za odgovorom – koji je smisao postojanja.

Jarac preferira duboke i misteriozne teme i uvijek je spreman krenuti u novu pustolovinu. Težak posao ne predstavlja problem ovim znakovima i bit će spremni pješačiti, penjati i trčati kako bi došli do svog cilja.

STRIJELAC

Strijelac je toliko hiperaktivan na odmoru da će nerijetko započeti novu avanturu, bez da je i prethodnu priveo kraju. Ovaj ambiciozan vatreni znak motiviran je novim iskustvima i uvijek je spreman zaputiti se u nepoznato.

Vodenjakova nepredvidljivost odgovara Strijelcu i njegova prisutnost podiže mu moral na svakom putovanju. Oba znaka vrlo su kreativna i nema te lude ideje koju njih dvoje neće realizirati.

JARAC

Nema te planine koju Jarac ne može osvojiti, bez obzira što koristi da ostvari svoj cilj. Kao znak zodijaka koji ne može odustati od izazova Jarca ponekad treba upozoriti da se odmori.

Upravo zbog toga Bik mu predstavlja idealnog suputnika jer će svojom tvrdoglavošću usporiti tempo kojeg Jarac preferira. Jednom kada mu Bik ukaže na blagodati ležanja na plaži Jarac će i sam zaključiti da mu je predah bio prijeko potreban.

VODENJAK

Vodenjak je nekonvencionalni zračni znak kojem ne smeta kada je drugačiji od ostalih. Oni vide vrijednost u našim razlikama i motivirani su da otkriju zajedničke teme koje nam pomažu da se bolje povežemo jedni s drugima. Vole alternativan način života i inspirirani su jednostavnošću.

Škorpion zna cijeniti znatiželjnu prirodu Vodenjaka i zajedno će doći do toga da svoje putovanje učine jedinstveno. Izazivat će jedan drugog da se oslobode zabrana i prepuste se aktivnostima izvan svojih zona udobnosti.

RIBE

Kao posljednji znak zodijaka, Ribe nose mudrost svih znakova koji dolaze prije njega. To ne znači da su Ribe mudrije od ostalih znakova, samo su više sposobne suosjećati sa svakom situacijom. Ovaj će intuitivni vodeni znak pogodovati kooperativnim zajednicama s puno umjetnosti i ljepote za istraživanje.

Iako je Lav možda ekstrovertiraniji od Riba, oba znaka uspijevaju u društvenim okruženjima. Ribe će pomoći Lavu da uspori u stvaranju autentičnih veza, a Lav će potaknuti fleksibilne Ribe da se maknu od rutine i da se prepuste novim iskustvima.