Astro

Saznaj koje države i gradovi najviše odgovaraju tvom horoskopskom znaku

Krešimir Šustić 16. listopada 2020.

Destinacije idealne za život ili za odlazak na odmor iz snova

Svatko od nas voli sjesti u auto, autobus ili avion i uputiti se prema destinacijama koje još nismo imali prilike vidjeti do sada, te istraživati atraktivna mjesta, lokalnu hranu i kulturu življenja.

Odlična prometna povezanost, dostupnost smještaja na internetu i još mnogo drugih čimbenika omogućavaju nam da se zaputimo u zemlju ili grad koji nas jednostavno intuitivno privlače.

Iako astrologija i čitanje zvijezda nekima ne predstavlja ništa u životu, s druge strane imamo one koji je prate na svakodnevnoj razini i smatraju kako ipak ima nešto u tome.

U nastavku donosimo idealne destinacije prema horoskopskim znakovima koje su idealne za život ili odmor iz snova.

OVAN

Energični i natjecateljski znakovi zodijaka dobro se osjećaju na dinamičnim mjestima gdje život za njih donosi posebne avanture i uzbuđenja.

Idealne destinacije: Rio de Janeiro, New York, Beograd, London

BIK

Vole lijepe stvari, ukusnu hranu, dobro vino i uvijek s nogama čvrsto na zemlji, rođeni pod znakom Bika trebaju putovati na mjesta gdje mogu zadovoljiti svoje potrebe.

Idealne destinacije: Pariz, Dublin, Bologna, Grčka, Kanada

BLIZANCI

Oni imaju potrebu za promjenom, zabavom, raznolikostima i uvijek vole otkrivati nove stvari s kojima se do sada nisu imali prilike susresti u životu.

Idealne destinacije: Costa Rica, Panama, Miami, Los Angeles

RAK

Osjetljiv, romantičan i emotivan znak zodijaka voli biti okružen voljenima, pogotovo na mirnim i opuštenim destinacijama blizu vode.

Idealne destinacije: Indonezija, Amsterdam, Milano, SAD

LAV

Voli kreativnost i kralj je inovativne energije, a najbolja mjesta za život su ona u kojima se sve brzo mijenja, gdje je arhitektura futuristička i gdje je sve u stalnom pokretu pod pritiskom energije.

Idealne destinacije: Dubai, Shanghai, Berlin, Los Angeles

DJEVICA

Zna se da osobe rođene u ovom znaku vole red i disciplinu, paze na detalje i na grad u kojem žive, no iako ga jako vole, više vole prirodu.

Idealne destinacije: SAD, Kanada, Paris, Rim

VAGA

Znamo da su Vage sinonim za ravnotežu, racionalnost i pravdu, no ipak, potraga za ravnotežom im je naporan i često vrlo težak posao, pa iz tog razloga veliki gradovi nisu najbolja opcija za njih.

Idealne destinacije: Budimpešta, Toskana, Lisabon, Tibet

ŠKORPION

Najuporniji, najmisteriozniji i najodlučniji znak zodijaka uživa u otkrivanju novih kultura te u dinamičnom i istovremeno uravnoteženom životu.

Idealne destinacije: Las vegas, Tokio, Meksiko, Maroko

STRIJELAC

Ovaj znak zodijaka karakterizira to što se teško voli skrasiti i odabrati mjesto za cijeli život, a voli promjene i njihov istraživački duh treba nova iskustva, nešto nedoživljeno.

Idealne destinacije: Australija, Čile, Indija, Toronto

JARAC

Praktičan, ambiciozan i uporan znak koji voli posjećivati drevne dvorce, mjesta bogata umjetnošću i poviješću, zato mu je važno da živi u funkcionalnom gradu koji jamči solidnu budućnost.

Idealne destinacije: Zürich, New Delhi, Ciudad de Mexico, Oxford

VODENJAK

Progresivni su i zanima ih sve što je inovativno, kreativno i vole biti stimulirani, a pored toga, privlači ih i japanska mitologija koja se temelji na obožavanju različitih božanstava.

Idealne destinacije: Moskva, Sidney, Danska, Švedska

RIBE

Osjetljivi, empatični i romantični ljudi, vrlo su umjetnički nastrojeni i trebaju okruženje koje će istovremeno biti poticajno i melankolično.

Idealne destinacije: Portugal, Kolumbija, Venecija, Poljska