FOTO by calvinklein

Moda

Savršenstvo dolazi u obliku niskih i visokih Calvin Klein tenisica u lila boji!

Antonija Andabak 20. veljače 2021.

Nismo sigurni dvojimo li koje su ljepše kada su oba para top!

Teško možete zamisliti život bez tenisica, a vaša se privatna kolekcija penje do impresivnog broja istih? Vjerujemo da ćemo vam današnjom prezentacijom dnevnog ulova modnog radara izmamiti osmijeh na lice ali i osjećaj nestrpljenja zbog tenisica koje ćete poželjeti imati što prije!

Calvin Klein gotovo oduvijek volimo zbog linije donjeg rublja koje svojim prepoznatljivim izgledom broji sve više fashion simpatizera, a broj istih polako se penje i zbog obuće koja privlači jednostavnim dizajnom ali i neponovljivom bojom, baš poput para niskih tenisica lila nijanse!

Calvin Klein niske lila tenisice 600,00 kn

Jednostavne, no opet toliko hipnotizirajuće boje da je teško okrenuti glavu od para tenisica nosivih u svim opuštenijim prilikama, osobito u kombinaciji s dobrim trapericama i običnom T-shirt bijelom majicom. Naravno, ako je vaš modni izričaj nešto šareniji, ove će tenisice u stopu pratiti isti i zanimljivom bojom doprinijeti upgrade-anju vašeg stila! Cijena niskih CK tenisica iznosi 600,00 kuna i možete ih naručiti na službenoj stranici ovog brenda!

Ništa manje zanosne, svoje prethodnice u stopu prate CK tenisice visokog dizajna. Stvorene za višesatno gradsko španciranje u cool outfitu kojim će dominirati, ove su tenisice prikladnije za prijelazno razdoblje koje, kada malo bolje razmislimo, upravo nastupa, stoga valja požuriti i checkirati dostupne brojeve koji se u ovom trenutku kreću u rasponu od 35 pa sve do 41. Cijena ovih krasotica iznosi 675,00 kuna i možete ih naručiti OVDJE.

Calvin Klein, visoke lila tenisice 675,00 kn

Lila boja ovih Calvin Klein tenisica nikada nije bila vibrantnija, a istodobno nježna i blaga…neobičan spoj na čiji ćete račun pokupiti mnoštvo komplimenata!