Promo

Savršeni modni dodaci koji će istaknuti preplanulu put!

PR 06. kolovoza 2018.

Energični narančasti i koraljno crveni tonovi sjajit će na svakom koraku!

Visoke ljetne temperature pozivaju na opuštene i razigrane odjevne kombinacije. Napokon se možete prepustiti kombiniraju najupečatljivih boja i uzoraka, lepršavih materijala te sve začiniti velikom količinom modnih dodataka. Osim najdražih sunčanih naočala ili slamnatog šešira, ono što će osvježiti svaki ljetni outift je originalan i zanimljiv nakit.

U ljetnim mjesecima gotovo da nema ograničenja prilikom odabira idelanog nakita. Budite hrabri i kreativni te posegnute za svim onim narukvicama, ogrlicama i prstenjem koje tijekom godine čuvate u ladicama. Šarenilo je must have ljeta, a nama uvijek priziva asocijaciju na neodoljivi FREYWILLE nakit.

Bečki stručnjaci u izradi luksuznog, umjetničkog nakita od emajla, s nama su podijelili nekoliko smjernica kada su u pitanju boje koje će najbolje istaknuti i laskati preplanuloj puti.

Za profinjene i klasične kombinacije, idealan su odabir upečatljivi zlatni komadi. Baš poput svjetlucavih zraka sunca, zlato će obasjati kožu te joj dati onaj svjež i glamurozan sjaj.

Nadalje, tirkizna je prava statment boja ljeta, a nezaobilazne su i sve nijanse plave. Tirkizni tonovi zrače vitalnošću i dobrim zdravljem, a savršeno se uklapaju uz bijele odjevne kombinacije.

Uz nakit energičnih narančastih i koraljno crvenih tonova, sigurno ćete privući pozornost, a izazovan izgled možete dodatno naglasiti ružem ili lakom za nokte u istim nijansama.

FREYWILLE ponudu možete istražiti na https://shop.freywille.com/hr/ ili u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.