FOTO by PR

Elegant

Savršeni darovi i WoodWick svijeće: Recept za toplu i mirisnu sezonu!

PR 30. studenoga 2023.

Zašto ne podići umjetnost darivanja na višu razinu?

WoodWick svijeće svaki dar pretvaraju u jedinstveno iskustvo, čineći ovo blagdane uistinu nezaboravnim!

Blagdani su pred vratima, a s njima i vrijeme druženja i darivanja. Ono što je ključno u tom razdoblju je stvoriti ugodnu atmosferu u domu. Naša mala tajna za postizanje tog posebnog ugođaja su WoodWick svijeće koje svakom kutku našeg doma dodaju nešto posebno. WoodWick svijeće savršeni su suputnici prilikom kićenja božićnog drvca, zamatanja darova ili jednostavno kada želite stvoriti poseban trenutak.

Ove posebne svijeće pažljivo su izrađene od mješavine sojinog voska i zaštitnog parafina, a imaju drveni fitilj koji stvara nježno pucketanje, kao da sjedite pokraj pravog kamina. Svaka WoodWick svijeća sadrži složene mirise koji su pažljivo odabrani i testirani kako bi pomogli ispuniti prostoriju nijansiranim, sofisticiranim mirisima.

Osim vrhunske kvalitete, svijeće oduševljavaju svojim elegantnim modernim dizajnom te postaju prekrasan ukras čak i kada prestanu gorjeti. Izrađene od visokokvalitetnog stakla, WoodWick svijeće koriste drveni fitilj koji stvara nježno, umirujuće pucketanje, kao podsjetnik na ugodnu vatru, osiguravajući optimalno očuvanje i brzo širenje mirisa.

Od malih do velikih – WoodWick svijeće koje oduzimaju dah!

Kada je riječ o WoodWick svijećama, govorimo o puno više od običnih veličina – to je prava mala avantura u svijetu svijeća! Zamislite ovo: za brzu dozu udobnosti, Mini svijeće isporučuju 20 sati magije.

Želite li podići raspoloženje na višu razinu, svijeće Ellipse i Medium održavaju plamen fantastičnim ritmom od 50 do 60 sati. A sada, naravno, najveća zvijezda, Large svijeća, koja preuzima show sa 130 sati čiste, neprekinute atmosfere. Kao da imate svoj vlastiti raj koji traje dulje od vikenda uživanja u vašoj omiljenoj TV seriji.

Trilogy svijeća – gdje se tri mirisa spajaju u jednoj svijeći!

Kolekcija Trilogy specifična je po tome što je izlivena u tri sloja, svaki u svojoj boji i jedinstvenog mirisa. Kada se svijeća topi, ti se mirisi isprepliću stvarajući pravu simfoniju mirisa. To je kao iskustvo trostrukog mirisa u jednom čarobnom okviru. Trilogy WoodWick, ne darujete samo svijeću; poklanjate putovanje, savršeno osmišljeno za one koji znaju uživati ​​u malim luksuzima života.

Hearthwick Flame: spoj tradicije i moderne elegancije

Ako tražite idealan dar koji na spaja tradiciju s modernom privlačnošću, onda su WoodWick svijeće s Hearthwick plamenom pravi izbor za vas. Dizajniran s ekskluzivnim drvenim fitiljem smještenim u elegantnoj staklenoj posudi u obliku elipse, ovaj spoj nostalgije i suvremene elegancije jednostavno oduzima dah. Ambijent koji stvara dugi, rasplesani plamen još snažnije dočarava čar pucketanja kamina, pretvarajući svaki prostor u oazu sofisticiranog uživanja.

Mirisi koji mame osmijeh

U duhu blagdana, WoodWick predlaže čarobne zimske mirise, savršeno prilagođene blagdanskom ozračju. S opcijama poput Cinnamon chai, Vanilla musk, Evergreen cashmere, Crimson berries, Lavender and cedar dostupnih u veličinama od mini do elipse, svaka svijeća postaje pravi nositelj blagdanskog raspoloženja.

Uz Cinnamon Chai udobno se smjestite i uživajte u toploj opuštajućoj aromi cimeta i bogatim tonovima vanilije. Vanilla Musk je lagan i prozračan, s notama ružičaste soli, bijelog cvijeća i kokosovog mlijeka, dok Evergreen Cashmere pretvara vaš prostor u zimsku zemlju čuda. Crimson Berries donose radost sezone, svojom sočnom esencijom bobica, začinjenom toplim začinima, a Lavanda and cedar  stvara mirno blagdansko utočište.

Dok uživate u blagdanskoj sezoni, neka WoodWick svijeće dodaju toplinu i magiju vašim slavljima. Bilo da ukrašavate, pakirate darove ili jednostavno želite stvoriti poseban trenutak, dopustite da magija WoodWick svijeća pretvori obične trenutke u nezaboravne uspomene. Ovih blagdana neka čarolija WoodWick svijeća svaki trenutak učini posebnim!

Ako i vas zaintrigira božanstvena kolekcija mirisnih svijeća WoodWick ili ste u potrazi za savršenim poklonom, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Svijeće možete pronaći u knjižarama i papirnicama ABC, Galeriji Pula, Grafocentru, Home by Ciss, Lesnini, Emmezeti, Dm drogerijama te knjižarama Znanje i HOĆU KNJIGU, Papirnici Libreto, Dubrovnik, Inbox – Šibenik, Dakor-Biograd, Bo art-Viškovo, Zvončica-Kraljevica, Libar Poreč, Nove istarske knjižare Pula, Trgovački obrt Vito-Rab, Cvjetni studio Heidi-Žmin.