FOTO by Asos

Moda

Savršene špagerice za ljeto u gradu

Mia Vodopija 07. srpnja 2021.

Iako je njihova udobnost ono što nas osvaja, efektni modeli su ono što će nas privući na prvi pogled

Ljeto se je službeno vratilo u grad, a jedan od najvećih izazova koji donose gradske vrućine je stvaranje garderobe u kojoj ćemo izgledati stylish, ali i u kojoj ćemo se osjećati ugodno.

£55.00

Ne postoji ništa gore od neudobnih odjevnih kombinacija u kojima se ‘kuhamo’. Kratke hlače, prozračni materijali, laneni favoriti i romantične mini, midi i maxi haljine, naši su odabiri za ovu sezonu.

28 £

Uz trendi torbe, sunčane naočale i nekoliko efektnih komada nakita i detalja za kosu, cipele su modni dodatak koji se nalazi na samom vrhu liste modnih prioriteta.

£17.69

Koji model ljetnih cipela je stvoren za savršeno ljeto u gradu? Možda wedges sandale, espadrille, šarene ravne sandale ili možda kožne monokromatske visoke sandale?

£27.00

Imamo ideju – špagerice! Špagerice s punom petom su istovremeno šarmantne i udobne te su model s kojim ne možete pogriješiti.

£23.00

Špagerice s punom petom upravo su ono što tražimo u savršenoj ljetnoj cipeli za užarene gradske ulice.

£23.00

U bezbroj različitih modela koji su se istaknuli u ljetnim kolekcijama poznatih brendova espadrila, ali i kolekcijama high end i high street brendova, špagerice s punom petom su ljetne cipele u kojima ćete bez problema, ali s dozom šarma, lako provesti cijeli dan.

£22.00

Iako je njihova udobnost ono što će nas iznova osvajati svakim korakom, efektni modeli ono su što će nas privući na prvi pogled.

£11.83

Zadržavajući klasičan karakter i jednostavnost linija espadrila, ali s dodatkom nekoliko centimetara potpetice koju zbog pune pete nećete ni osjetiti te raskošnih boja i trendi detalja, high end i high street brendovi u svojim su ljetnim kolekcijama predstavili baš svaki model koji možemo poželjeti.

£26.80

Kako ih nositi ovog ljeta? U kombinaciji s ljetnim poslovnim klasicima, romantičnim haljinama, omiljenim ležernim outfitom u kojoj se spajaju ljetni top i traper šorc ili u spoju s elegantnim odjevnim komadima za tople ljetne večeri – mogućnosti je bezbroj jer ovaj model izgleda dobro u baš svakoj kombinaciji.

£7.92

Sve navedene špagerice možete pronaći na stranici Asosa.