FOTO by H&M

Elegant

Savršen uskršnji look za djevojčice dolazi s potpisom H&M-a!

Viktoria Šafranić 10. travnja 2020.

Outfit stvoren za sve stylish djevojčice!

Ne znamo jeste li ovog Uskrsa planirali nešto posebno odjenuti i je li vam uopće ovih dana do toga, no sigurni smo da svaki roditelj razmišlja što će njegovo dijete imati na sebi ove nedjelje. Za mališane nam ništa nije teško i sve što želimo je da im i ovi blagdani proteknu jednako radosno kao i prijašnjih godina.

Mame djevojčica zasigurno će si dati truda i svojim kćerkicama na Uskrs napraviti svečanu frizuru, a možda i dodati sjajilo za usne kako bi se osjećale poput pravih princeza.

Vjerojatno će se mnogi odlučiti za haljine i proljetne balerinke, a ako ipak želite da vaša mališanka bude stylish i pritom se osjeća ugodno, dopustite da vam predstavimo casual novitete iz H&M-a.

Svjesni smo toga da dječica nikada nemaju mira, za njih je sjedenje za stolom dosadno i čim završi nedjeljni ručak, vjerojano će negdje izmigoljiti. Kako bi igra protekla u što opuštenijem tonu dok uokolo trčkaraju, H&M je pripremio idealan denim outfit za djevojčice.

Riječ je o trapericama i traper jakni koje krasi nedoljiva Minnie Mouse. Popularan Disney lik u ležernu kombinaciju donosi dašak glamura, stoga je ovaj komplet idealan za uskršnji ručak, kao i sve one zanimljive aktivnosti kojih se dječica kasnije dosjete.

U kombinaciji s bijelim T-shirtom i tenisicama izgledat će totalno cool.

Cijena traper jakne je 29,99 €, dok oversized traperice možete pronaći za 24,99 €. Naručiti ih možete putem LINKA.