FOTO by Temu

Moda

Savršen nastavak za vaše Crocsice – LED svjetlo!

admin 14. lipnja 2024.

Nema više hodanja po mraku...

Nedavno smo pisali o jednom bizarnom i bespotrebnom proizvodu za vaše Crocsice, a radilo se o nastavcima u obliku nožnih prstiju koji vire iz njih.

Jibbitz dodaci postali su sve popularniji i mnogi vlasnici Crocsica nerijetko ih nabave kako bi podigli dizajn svoje omiljene ljetne obuće. I dok su do sada svi nastavci predstavljali dekorativni dodatak, upravo smo pronašli jedan koji je funkcionalan i sigurni smo da će vam odlično poslužiti.

Foto: Temu

Radi se o LED svjetlima koje jednostavno nataknete na svoje Crocsice i više nema šanse da se izgubite u mraku. Dolaze u nekoliko boja tako da ćete ih moći iskombinirati u nekoliko varijanti.

Foto: Temu

Izrađeni su od lagane plastike i ne stvaraju nikakav teret, ali zato stvaraju pristojni snop svjetla koji bi vam mogao pomoći kada zaglavite negdje gdje nema javne rasvjete.

Foto: Temu

Nadamo se da smo vam pronašli jedan koristan ljetni accessories koji će podići funkcionalnost vaših Crocsica, ali i doprinijeti sigurnosti da vas mrak nikada ne pojede…

Vrlo se jednostavno instaliraju, a jednom kada ih upogonite imate ćete na raspolaganju 72 sata svjetlosti, koliko traje njihova baterija.

Foto: Temu

Pronašli smo ih unutar Temu web trgovine po cijeni od 3,42€ po komadu, a dolaze u zelenoj, plavoj, bijeloj i crnoj boji.