FOTO by Instagram @casildafinatmc / @earcuration / @bloomboutique_uk

Modni dodaci

Savjeti za decentne naušnice koje su ovoljetni hit sezone

Mia Vodopija 09. srpnja 2021.

Novi moderni izgled naušnica je posvećen individualnosti

Naušnice su jedan od najstarijih oblika ljudskog ukrašavanja. Od jednostavnih okruglih do onih koje vam se “penju” po uhu, od malih do velikih, danas vam donosimo savjete za suptilno moderno ukrašavanje uši!

Pomiješajte stilove naušnica

Pogledajte oko sebe i vidjet ćete da od piste do ulice, što se tiče naušnica, sve prolazi – pojedinačne, neusklađene, višestruke. Potaknut slavnim piercerima, novi moderni izgled naušnica je posvećen individualnosti. Ako imate više piercinga, ne bojte se miješanja stilova – isprobajte kombinaciju nježnih naušnica ili ih stavite nekoliko na uho.

Razlikujte svoje lijevo uho od desnog

Neki su stilovi posebno dizajnirani za nošenje na lijevom ili desnom uhu i bit će laskaviji ako se pravilno nose.

Općenito je da naušnica “penjačica” treba slijediti krivulju vašeg uha, dok bi viseća naušnica trebala pratiti (i stoga istaknuti) liniju čeljusti. Za mnoge ljude, lijevo uho bolje izgleda u visećoj naušnici.

Naušnice za svaku priliku

Ako ste fan minimalističnog stila, male naušnice okruglog oblika bi treble biti dovoljno jednostavne za vaš svakodnevni stil.

Iako, zašto ne biste za spoj probali nešto što bi vam se moglo svidjeti – viseće naušnice – kako biste opčinili svog voljenog. Kosa, šminka i dobre naušnice su dio formule očaravanja, stoga pripazite da vaš odabir naušnica bude komplementaran.

Razmislite o pravim naušnicama za vaš oblik lica

Upoznajte se sa svojim licem. Povucite kosu u rep i dobro promotrite svoje lice. Imate li okrugli oblik lica ili možda četvrtasti, u obliku srca ili dijamanta?

Jesu li vaše jagodične kosti najširi dio ili vam se lice sužava od čela do brade? To su neke od stvari na koje biste trebali obratiti pozornost.

Koristite naušnice kako biste istaknuli svoje najbolje osobine

Baš kao što se naušnice mogu koristiti za uravnoteženje lica, one mogu poboljšati vaše najbolje osobine. Dizajni usredotočeni na vaše uši – zakovice – ističu oči, dok viseće naušnice naglašavaju vašu liniju čeljusti.

Bilo da se radi o plemenitom metalu ili dragom kamenu, bilo koja svjetlija boja koja se nosi u blizini lica dobar je način za osvjetljavanje kože lica.

Nadamo se da smo vam pomogli s ovim savjetima i da ćete odabrati one u kojima se najbolje osjećate!