FOTO by utwpods

Dom

Šator protiv komaraca s vama na svakom koraku…

admin 19. srpnja 2021.

Kada je borba protiv dosadnih komaraca u igri, ne biramo sredstva!

Krenula je sezona dosadnih komaraca i bez obzira da li ste na otvorenom ili zatvorenom komarac je tu da vas posjeti. Dosadno zujanje pod uhom i slijetanje na vaše tijelo postat će normalna stvar, a na vama je da, osim standardnog “udaranja i šamaranja” po njima, pronađete neke modernije metode.

Ljeto kada sam zamrzila slovo “Z”

Repelenti i sprejevi prvi su izbor i prva linija obrane i komarci su shvatili da njihovo bockanje ipak neće proći lagano. Čekaju i vrebaju svaku priliku kada se zaboravimo poprskati repelentom ili zaboravimo uključiti svoj aparat protiv komaraca.

Kako spriječiti ugriz komaraca tijekom spavanja?

Kako se, zbog svoje zaboravnosti, ne biste pronašli u toj situaciji pronašli smo proizvod koji će do kraja obeshrabriti dosadne leteće krvopije. Šator protiv komaraca spada u “high protection” proizvode jer jednostavno ne daje priliku komarcu da vam priđe u promjeru od jednog metra.

Vas štiti mrežica uz koju se možete opustiti i rugati se komarcima koji će vidno sve više i više gubiti interes za vašu krv.

Šator ima unutrašnjost s patentnim zatvaračem, zaslon od sitnih mrežica, podesive naramenice za leđa i struk te pripijeno dno za potpunu sigurnost. Rukavi i prednji patentni zatvarač omogućuju vam da bez problema rukujete sa svim predmetima.

Ovaj šator protiv komaraca pronašli smo unutar “utwpods” web trgovine, ali detaljnijim njuškanjem sigurni smo da ima još mjesta na kojima ih možete pronaći. Ovaj model dolazi s cijenom od 89,99$.