FOTO by Zara / Instagram @nuriavillalobos

Moda

Satinirane mini torbice za upečatljive trendi stylinge

Daria Lovrić 05. svibnja 2022.

Tko voli, nek izvoli...

Željni smo zabave i druženja i u glavi nam odjekuje: „Party, party!“. Već lagano osjećamo miris voćnih koktela, zvuk glasne muzike i slažemo odjevne kombinacije. Sezona svečanosti i ostalih tuluma uskoro kreće, a uz pravi outfit vrlo je važno koju ćemo torbicu izabrati.

Elegantne i ženstvene torbice pravi su “mamac” za poglede. Ono što je ženama najvažnije je da torbica ne bude prevelika, ali da je i praktična. U nju moraju stati osobne stvari poput novčanika, mobitela, ključeva i ruža za usne.

Pretražujući Instagram profile trendseterica za oko nam je zapela torbica koja se nalazi na listama želja mnogih ljubiteljica mode. Radi se o malenoj satiniranoj torbici poznatog high street brenda Zara.

Vrećasta torbica dolazi u dvije upečatljive boje – fuksiji i ljubičastoj, ima dugi zlatni lanac koji omogućava lakše nošenje i perje.

Iako se mnogi „naježe“ od pomisli na povratak ovog ekstravagantnog trenda, neosporno je da perje unosi dašak glamura u sve odjevne kombinacije. Sviđalo nam se ili ne perje je svakim danom sve popularnije i svaki će komad pretvoriti u statement komad.

Torbice s perjem za proljetnu party sezonu

Torbice s dodatkom perja stvorene su za večernje evente i najbolje ih je kombinirati uz jednobojne outfite, iako se nešto hrabriji vole poigrati i cvjetnim ili animal printom.

Ako vas je slučajno oduševila ova zanimljiva torbica možete ju naručiti preko webshopa, a za nju ćete morati odvojiti 299,90 kuna.